Scudo Sports

Bu da benim yeni bisikletim "Kara Fırtına"

Scudo
Hocam fırtınadır lafım yok da kara kısmı pek olmamış. [emoji4]
Ne bileyim, Ala fırtına, Deli yıldırım, Renkli güç gibi bir şey olsaydı...
Şaka şaka Allah kaza bela vermesin...

@Dagcılarkralı Boyum 1.75. 29 inch bisiklet beni psikolojik olarak çok geriyor ve tekerler fazla büyük. Bence. Kendime en uygun ve rahat edebileceğim seçimi yaptım.

Abi dost acı söyler:DTek yakışmayan şey 58 cm gidon olmuş.Onu 64 veya 66 yaparsan daha şık olur.Gidon bu haliyle fazla dar görünüyor.Senin omuzların 66 cm gidonu kaldırır.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Abi çok iyi yaaaa :D Maşallah

o çocuk orda ağlıyor; benim niye böyle bisikletim yok diyor baba bana neden böyle bisiklet almıyorsun diyor :aglyrmngaa::aglyrmngaa: on numara olmuş :harika::harika::harika:

@gmfaruk

Evet, ben aynı gün 4 kez düştükten sonra tövbe ettim ve satılığa çıkardım. Bir daha mı, asla!

31.07.2015 tarihi itibariyle bisikletin detay fotoğrafları . İlk konu mesajımı düzenleyip eklemek istedim ama yapamadım. Buradan konunun devamı olarak ekliyorum.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

Öncelikle Selamın aleyküm aga ritchey marka gidon boğazı sele ve sele borusunu kaca aldın birde aldığın yeri sorsam yardımcı olurmusunuz . Hayırlı olsun tekerine taş değmesin @MustafaOnderATiK

@MustafaOnderATiK
hemşerim sen naptın yaa ( hemşerim derken gerçekten hemşeriyiz bende perşembeliyim ) bitirdin bizi kazasız belasız kullan

@BerkNG750 Fiyat hakkında bilgi vermiyorum. Parçaların yüzde 60ı ülkemizden yüzde 40ı yurt dışından temin edildi.

@ziyainal Olimpiyatlara gittikten sonra bundan sonraki müsabakalarda rakiplerimle boy ölçüşebilmek için donanımlı bir bisiklete ihtiyacım vardı. Tanıştığımıza memnun oldum. Teşekkür ederim.

Geri