Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu da kışın binmeye devam edenlere.

Scudo
forumda benzer uygulamayı ince zincirlerle yapan bir arkadas daha vardı.. tabi bu da farklı olmus, zip kullanmak =)

Sadece disk için olabilecek bir yöntem malesef. V-frenciler açıkta kalıyor. Onlarda çivili lastik yapsınlar. Ben düşünüyorum ucuz bir çift dış lastik ile denemeyi. Ya da aşındığı için çıkardığım eskileri kullanayım diyorum. Görüntü bozulmasın diye ön-arka almıştım yenileri ama ön taraf fazla eskimemişti. Onda arkadan dişli deniyebilirim.

İyi fikir ama çok güzel durmuyor bence. ben normal lastikle çıkıp yavaş gitmeyi tercih ederim.

dişli lastik daha iyi olmaz mı
normal yolda bile
iyice yapıştığından gitmiyor

V frende uygulaması pek olası gibi gözükmese de denemeye değer...

Lastiğin dişli olmasından ziyade çok yumuşak olması daha önemli:) Belirli derecelerin altında lastikler sertleştiği için tutunma neredeyse sıfıra iniyor, aynı durum kar lastiklerinde de geçerli, 2. yada 3. senesinde, kar lastikleri, sertleştiği için normal lastik olarak da kullanabilirsiniz:)

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
İlginç bir düşünce ama bencede dişli lastikte bu işi görür

Jantlarda çizilme zedelenme boya atması gibi sorunlar mutlaka ortaya çıkıyordur

Fikir ilginç ama çok konforlu görünmüyor! Bunun yerine lastikleri değiştirmek daha uygun olabilir.

@xibabla

Fikir gerçekten güzel ve basit gözüküyor fakat fren kullanımında tel başlarına baskı yapıp zarar verebilir diye düşünüyorum.

kışın vucudu dinlendirmeye bakıma almak yaza hazırlamak gerek ugraşmaya degmez yatın gitsin:)

Geri