Hayırlı olsun.Aslında çok da güzel ve kaliteli bir bisiklet.Eskiden ben demir kadrolu bisikletlerle yıllarca binlerce km. yol yaptım.O bozulur ben yapardım.Hiç unutmam 2005 e gireceğimiz gün(31.12.2004)okuldan çıktım Karaköy'e bisikletçilere gittim aynakol aldım geldim eve taktım aynakolu, sonrada yeni yıla bisikletle yokuş aşağı hafif yağmur altında aynakolu test ederek girmiştim.O zamanlar o bisiklet bana iyi gelirdi. Sizin bisikletinizdeki gibi aliminyum, hafif, sağlam kadroların varlığını bile bilmezdik.Anca beş senedir iyi bisikletlere biniyorum.Bence oldukça iyi bir bisiklet.Güle güle kullanın.
Teşekkürler Başlık bayaa tepki çekti ben mütavazi olmaya çalışmıştım ) şımarıklık algılandı sanırım özür dilerim. Bende Yeni aldım bu zamana kadar demir döküm ihlas vertigo kullanıyordum
Yok yok yanlış anlama onu kastetmedim sadece kaliteli bir bisiklet onu anlatmak istedim.Şeker gibi kadrosu da var bembeyaz. Daha ne olsun.
Güle güle kullan.
Ben bu bisikletin kötü bir yanını göremedim.Güzel bisiklet.Hem de yeni!!!Böyle bisiklete sahip olmak isteyen nice gençler var...Bence kıymetini bilin.Rengi hoşuma gitti.Gayet başarılı bir bisiklet.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...