Scudo Sports

Bu Da Kötünün İyisi Sedona Borla 2010 :)

Scudo
Kötünün iyisi demeyelim de iyinin kötüsü diyelim şuna,Tabiki şaka yapıyorum:)Kazasız sürüşler,mutlu pedallar...

• Beğen
Tepkiler: osman yalçın
Hayırlı olsun.Aslında çok da güzel ve kaliteli bir bisiklet.Eskiden ben demir kadrolu bisikletlerle yıllarca binlerce km. yol yaptım.O bozulur ben yapardım.Hiç unutmam 2005 e gireceğimiz gün(31.12.2004)okuldan çıktım Karaköy'e bisikletçilere gittim aynakol aldım geldim eve taktım aynakolu, sonrada yeni yıla bisikletle yokuş aşağı hafif yağmur altında aynakolu test ederek girmiştim.O zamanlar o bisiklet bana iyi gelirdi. Sizin bisikletinizdeki gibi aliminyum, hafif, sağlam kadroların varlığını bile bilmezdik.Anca beş senedir iyi bisikletlere biniyorum.Bence oldukça iyi bir bisiklet.Güle güle kullanın.

• Beğen
@Emir Alaca

Teşekkürler Başlık bayaa tepki çekti ben mütavazi olmaya çalışmıştım :)) şımarıklık algılandı sanırım özür dilerim.:) Bende Yeni aldım bu zamana kadar demir döküm:) ihlas vertigo kullanıyordum :)

@osman yalçın

Yok yok yanlış anlama onu kastetmedim sadece kaliteli bir bisiklet onu anlatmak istedim.Şeker gibi kadrosu da var bembeyaz.:) Daha ne olsun.
Güle güle kullan.

• Beğen
Bİsİkletİn İyİ KÖtÜsÜ Olmaz Bakimlisi Bakimsizi Olur Gayette GÜzel Duruyor....

->selen Çok AŞaĞi Bakiyor Yolda Gİderken Senİ Rahatsiz Etmİyr Mu?

seviyorum,seveceğim,seviyorum,seveceğim,seviyorum,seveceğim,seviyorum,seveceğim...
umarım kazasız belasız kullanırsınız

Ben bu bisikletin kötü bir yanını göremedim.Güzel bisiklet.Hem de yeni!!!Böyle bisiklete sahip olmak isteyen nice gençler var...Bence kıymetini bilin.:)Rengi hoşuma gitti.Gayet başarılı bir bisiklet.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

Hiç de kötü değil.Yeni başlayanlar için süper bir bisiklet.

Geri