muhiddin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 980
- Bisiklet
- Giant
İstanbul'da İncirli metrobüs durağının orayı bilen bilir. Yolun iki kısmı da tehlikelidir her zaman. Şirinevler istikametine giderken sagı solu belli olmayan otobüsçüler. Zeytinburnu istikametine giderken de hızla geçen araçlar.
Fakat bu iki yönde de en güvenli yer yolun en sağı fakat ben bugün bir de ne göreyim araçların vızır vızır geçtiği emniyetli yolun olmadıgı bir yolda kafasından kask olmayan hiçbir koruması olmayan artistlik takılmış güneş gözlükleriyle arabaların vızır vızır geçtiği bir yolda pedallayan bisikletçi kardeşimm... Yok artık dedim yaa yok yok yok.
Burada anlatmak istediğim şey şu:
Biz ne kadar karşı taraftan saygı bekliyosak bizim de onlara saygı göstermemiz gerek. Biz bisikletliyiz kimse bize bir şey yapamaz düşüncesiyle yolun ortasına atlayıp ölümle dans etmemek.
Gördüğüm hatalar:
-kafada kask yokken bisiklete binmek
-kask olmadan bisikletin girmesinin yasak oldugu yola girmek
-yine kask olmadan ters istikamete doğru sürmek
-gece sürüşlerinde ışıklandırmasız çıkmak
saygı istiyorsan saygı göster.
Fakat bu iki yönde de en güvenli yer yolun en sağı fakat ben bugün bir de ne göreyim araçların vızır vızır geçtiği emniyetli yolun olmadıgı bir yolda kafasından kask olmayan hiçbir koruması olmayan artistlik takılmış güneş gözlükleriyle arabaların vızır vızır geçtiği bir yolda pedallayan bisikletçi kardeşimm... Yok artık dedim yaa yok yok yok.
Burada anlatmak istediğim şey şu:
Biz ne kadar karşı taraftan saygı bekliyosak bizim de onlara saygı göstermemiz gerek. Biz bisikletliyiz kimse bize bir şey yapamaz düşüncesiyle yolun ortasına atlayıp ölümle dans etmemek.
Gördüğüm hatalar:
-kafada kask yokken bisiklete binmek
-kask olmadan bisikletin girmesinin yasak oldugu yola girmek
-yine kask olmadan ters istikamete doğru sürmek
-gece sürüşlerinde ışıklandırmasız çıkmak
saygı istiyorsan saygı göster.