Scudo Sports

Bu dolandırıcılara kanmayalım.

Yusufclp

Forum Bağımlısı
Tepki
733
İsim
Yusuf C.
Bisiklet
Dahon
Bugün telefonuma şöyle bir mesaj geldi.

"05.........No lu Telefon Numaraniza Alisverislerinizden dolayi tanimlanan 1750 tl degerinde HEDIYE paketinizi 3 gün icinde almazsaniz iade olacaktir.02129255178"

Lütfen böyle mesaj ya da telefon alanlar buradan paylaşalım ki farkındalık artsın.
Bu devirde kim böyle hediye verir?

Scudo
@Yusufclp Bu sabah da bana geldi, hiç internete bile yazmakla bile uğraşmadım, bağırıyor resmen dolandırıcıyız diye :komik::komik:

size iyi mesaj atmışlar. beni aradılar yahu:)
hediye kazandınız, devam etmek ve müşteri temsilcisine bağlanmak için 1e basın filan dedi..
0212-7095892

aa beni de aynı numara aramış:)(02127095892)zaten uyuyordum,hediye falan deyince kapatıp uykuma devam ettim:)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Geçen gün özel bir numara arayıp xx gsm operatöründen olduğunu ve bir tanıdığıma ulşamamış numarasını istedi.Arayan kadin siz numarayi verin biz teyit edelim dedi.Bende siz verin ben teyit edeyim dedim.Kadin malesef biz numara paylaşamıyoruz dedi.Bende numara paylaşamiyorum dedim iyi gunler diyip kapadım.

Birde hede hödö sigortadan sigorta yaptırmışınız devam ederseniz 2 küsür bin iptal etmek için 400küsür lira gönderin diyor. Ararlarsa sakın hemen kapatmayın biraz uğraştırın arayan kadını sinirden kafayı yiyor :D

• Beğen
Tepkiler: mguler_43
Aynı mesajdan bana da geldi. Hiç arayıp sormadım. Sigorta için bir kadın aradı günün tüm stresini kadının üstünde attım.

Memleket dolandırıcı cenneti oldu."İmam ossurursa cemaat s.çar" atasözünün olabilecek en açık halini yaşıyoruz.

geçen gün beni cepten aradılar, "bilmemne yardım kuruluşundan arıyoruz" diye girdi olaya güzel güzel anlatıyor, belli ki para isteyecek..
"işsizim" dedim.. çattt diye yüzüme kapattı :D

bu gibi durumlarda bu taktiği kullanmanızı tavsiye ederim

aynısı babamın başına geldi hatta şöyle dediler kargonuzun 98 tl ödemesi var hediye kutunuzu almak istiyorsanız önce kargo parasını yatırmalısınız gibisinden sözler söylediler hediye gönderiyorsan neden kargo parası istiyorsun ? tıraşçı bunların alayı kanmayın

Sigorta dolandiricilari beni üç kere aradı :) birinciye az daha ikna oluyordum ki ben soru üstüne soru sorunca kadın delirdi bağırmaya başladı sonrasında yarıda kapattım sonra da adrese yolla cezayı dedim tamam dedi kapattı. Memlekette bunu meslek haline getirenleri anlamıyorum Nasıl bu kadar rahatlar

Kolayı var arkadaşlar bir kere trolleyin birdaha aramıyorlar :) :) :)

Geri