Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu eski kadro uğraşmaya değer mi?

@Gökhan ÇİÇEK dostum bin gez derim ben. Bir bisikletin yükseltilmesi icin buna deger bir kadrosu olmasi gerekir fikrimce. Bu gayet is gorur ufak tefek turlar icin.

Scudo
@Gökhan ÇİÇEK
Bu kadroya 25.4 mm bogaz capli gidon uyar , ha yeni tip gidon bogazk takacam dersen ona uygun adaptorler var. Onu takarsin yeni tip gidon bogazi takarsin ama deger mi bence gerek yok . Buna vidali eski tip furc takimi olur. Tahminim 1 inc olan tiplerden eski tip yani

Peki o zaman mtb bir kadro önerebilir misiniz? Bundan kullanabileceklerimi kullanayim. Bu kadroyu da ya hediye ederim ya da cüzi bir fiyatla satarım. O kadro üzerinden bahara kadar toplama yaparım. Cevaplar için çok tesekkurler hepinize

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@appendix2. Mantıklı ama en iyisi ilk önce kadro almak. Çünkü bisikleti artık hayatımdan çıkarmak istemiyorum. Güzel birr kadro ile bahara kadar tamamlamak en güzeli sanırım

@Gökhan ÇİÇEK
en güzeli elindekiyle mutlu olmak, sahip olduğun bisikletin tadını çıkarmak-gezmek...selamlar

1-jpg.135241

@mariokaldatoPeki o zaman şöyle bir soru sorayım alacağım kadroya bu jant göbeği, aynakol ve ruble uyar mı? Bu konuda net bir bilgim yok

bilmem...buna 26 inç jant alırsın yeni kadron 28 inç ister...şimdiden hazırlık yapma derim...

Uymasina uyarda ne gerek var ? Donanim aktarimina degecek parcalar yok ustunde bosuna ugrasirsin. Ben eski kron bisikletimden parcalari yeni kadroma aktardim ama parcalar sram x9 , xo karisimiydi yeni kadromda merida idi. Degecek bir aktarim olmali yani

• Beğen
Tepkiler: appendix
Aslında ben kadroya en son güzel bir para ayiririm dusuncesindeydim ama sanırım çok mantıksız oluyor öylesi. Çünkü asıl istediğim bisiklet en azından eski kron bisikletim seviyesinde olsun du. Ben su anda sifir bisiklet almak istemiyorum. 300, 400 tl civarında bir kadro olarak ne onerirsiniz

Bu 26 inç ve bu teker boyunda sabit kalacağım. Mtb kadro istiyorum yol degil

@Gökhan ÇİÇEK
Kadroya 400 lira verip bunun parcalarini aktarirsan sacmalamis olursun arkadasim. Turkcel beles verdi diye bisey yapmak zorunda degilsin bunu boyle kullan kadroda alma

@mariokaldatoBiz buna mantiksizlik deriz saçmalama gibi kelimeleri kullanmayız. En son cümlemde bu kadrodan bir şey aktaracagimi söylediğim oldu mu? En iyisi kadro almak onun üzerine geliştirme yapmak bahara kadar dedim. Bunu da birine hediye ederim veya cüzi bir fiyata satarım dedim. Cevaplar için teşekkürler.

@Gökhan ÇİÇEK
Rica ederim. Kalbini kirmak niyetim yokdu ama sen cok kafasi karisik sorular sorunca sakin olmani tavsiye ettim. Ve ust satirlardada bu bisikletin parcalarinin baska kadroya olup olmayacagini sen sordun , bizde guzelce izah ettik degmez buna dedik. Ama hobidir tabi herkes takilabilir kafasina gore sevgili gokhan kardesim

• Beğen
@mariokaldatoEyvallah abim sağolasın. Benim oradaki sorum komple bunu elden mi çıkarayım yoksa bundan kullanabileceğim parca olur mu o da aslında sadece teker ve jant. Ama sizinle konuşunca bunu elden çıkarıp 200 tl civarı bir paraya üzerine de 400 falan koydum mu 2. El bayağı fena olmayan mtbler var piyasada ben de şimdi onlara bakıyordum o yüzden uğraşmanın mantıksız olduğunu gördüm.

• Beğen
@Gökhan ÇİÇEK
Evet cok akillica bi sonuca varmana sevindim . Nakit olunca guzel makinalar var piyasada

@mariokaldatoÖyleymiş bende yeni araştırdım. En mantıklı olanı o. Cevaplar ve yönlendirmeler için çok teşekkürler tekrardan.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bu hediye bisiklet sizi harekete geçirmiş oldu en azından. Yine de İse yaradı yani :))

• Beğen
Tepkiler: Gökhan ÇİÇEK
@mariokaldato Ben de geçenlerde Kron rc 1000'e claris veya sora monte etme planları kuruyordum ama biraz düşününce peknde mantıklı olmadığını anladım. Bununla beraber biraz daha havalı gösterecek jant seti bile araştırmaya başlamıştım. Yokuş aşağı inerken pedalları boşa çevirmediğime ve söz konusu setler aşağı yukarı aynı fiyata olduğuna göre manasız bir hayal oluyor değil mi?

Geri