Scudo Sports

Bu fotoğraflar belge değeri taşır mı?

@erhan_

Eğer gerçekse ve böyle ceza yazdırma imkanı varsa ben her fırsatta şikayet etmeye hazırım...

Bu park canavarlarının bir modeli daha vardı bi ara bu yeni kırmızı yollar yapıldığında arabalarını oradan kaldırıma çıkartıp bisiklet yoluna park ediyorlardı işaretler yazılar konmadan önce... Daha sonra bazıgirişlere girilmesin diye öle babalar koydular da bira engellendi...

Ayrıca mesela ben bu tarz arabaların arasından geçerken genelde elimi bırakmadan geçerken aradan ayağımı tampona kaportaya neresi rahat olursa ordan destek alacak şekilde kullanarak geçiyorum dengem bozulmasın rahat geçiyim diye isteyerek olmasa zaman zaman ayakkabıların altındaki kaller yada sert tabaı dolayısı ile çizilmeler olabiliyordur...

Scudo
evet gerçek lütfen söyleyin bende çok çekiorum bunlar yüzünden şu ana kadar bu olayla beraber 52 araba bağlattım abimde bende yılmadık hala hazır ama ne olur yapılmayan şeye yapıldı demeyin bide resim gösterinki ispatlansın beyler bayanlar hiç şüphem yok şüpheniz olmasın bağlatırım :) :mad:

• Beğen
Tepkiler: kcuk_
Erhan, arabayı bağlatmak ya da ceza yazdırmak için nereyi arayalım 154 filan mı? Ya da ya da sen direk abinin numarasını ver, daha iyi olur:p :)

• Beğen
arkadaşlar... arabayı çizmek çözüm değil... tavsiyede etmem...
yapılacak olay ilgili yerlere önce sözlü yai telefonla sonrada yazılı dilekçe ile başvurmak..
şehir içi parklara belediye ceza kesiyor... yani 153 aramanız yeterli en yakındaki ekip gelip sizin yerinize fotolarcekip ve 470 ytl ceza keser... hatta çekicide alıp arabayı götürür...denizlide bu ceza kesiliyor...
aradınız ekip gelmedi... valiliğe veya ilçe ise kaymakamlığa ekteki fotograflarla birlikte başvurmak... bu işlem 10 dak alır ama emeğinbize değer... birdaha oraya araba park edemezler...

• Beğen
isterseniz polisi arayın isterseniz arkadaşımızın (sniper) dediği gibi yapın isterseniz fotoyu yollayın ben bağlatıyım :)

3 salla 1 bağla.. Nedir o? Bayram namazı..

Bu ülkede de öyle. Böyle 3 olayı sallarlar 1 tanesini bağlarlar. Yüzde 25 başarılıyız. Hiç fena değil aslında. :)

Resmi koy bağlatalım olayı çok yanlış devamını getirmemenizi öneriyorum.
Çok yanlış ben sizin arabanızın resmini gıcıklığına photoshopla oraya koyup bildirseler iyimi olurdu?

@sertacr88

bu benım de aklıma geldı pısıko arkadaslar tarafından yapılabılır:)

bir de olayın su yonu var sonucta cezalar devlete bır para gırısi oldugu için fazla zorluk cıkaracaklarını sanmıyorum

cızme olayına gelınce de bence soyle bısey yapılabılır. mesela yanımızda kucuk bır kopuk tupu(su gelın arabalarına yazı yazılan) tasıyarak arac ustune uyarı yazısı yazılabılır bence bır an ıçın bıle olsa korkutucu olur ve arabaya zarar vermez(bunu sprey boyayla yapmakta var ama işte dedıgınız gıbı bıze yakısmaz:) )

@kcuk_

OLUMLU YÖNDE İŞLENMİŞ ŞİDDET ADELETTİR !!

ÇİZERİM...

Temizinden yaksak?!:boese157:

Hiç öyle şey olur mu? Yasa ve yönetmeliklerle hareket etmemiz lazım. Olmaz öyle şey.

@metawar

Aynı durum Sakarya'da da var gerçekten çok rahatsız edici bir durum.En kısa zamanda bende birkaç fotoğraf göndereceğim...

@metawarOldukça yanlış bir anlayış. Artık bir kaç bin yıl öncesinin dünyasında değiliz.

@soneryenBuna da katılmıyorum.

Bireyselde başaracağımız küçük de olsa yapmalıyız.

Bir adam, okyanus sahilinde yürüyüş yaparken, denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar. Biraz daha yaklaşınca, bu kişinin, sahile vurmuş deniz yıldızlarını denize attığı fark eder ve 'Niçin bu deniz yıldızlarını denize atıyorsunuz?' diye sorar. Topladıklarını denize atmaya devam eden kişi, 'Yaşamaları için,' yanıtını verince, adam şaşkınlıkla, 'İyi ama burada binlerce deniz yıldızı var. Hepsini atmanıza imkân yok. Sizin bunları denize atmanız neyi değiştirecek ki?' der. Yerden bir deniz yıldızı daha alıp denize atan kişi, 'Bak, onun için çok şey değişti,' karşılığını verir.

Çok Duyarsiz İnsanlar Var
Baksana GeÇİcek Yer Bİle BirakmamiŞlar
Oralar Halk İÇİn Kendİlerİnce Pİknİk Alani OlduĞu Vakİtten Berİ Oralar Öyle
YanliŞ AnlaŞilmasin Tabİ Pİknİk Yapilir Bende Yaptim Ama Arba Öylemİ Park Edİlİr!!!...

Geri