bugün buny hop hareketini çok yüksekten atlamak için çalışırken bir anda düştüm ne olduğunu anlamadım yerdeyken bir baktım gidon ikiye ayrılmış gidonu boğaza kaynak yaptırmış olduğum için boğazda gitti.
Siz bisiklet forum üyeleriyle paylaşmak istedim.
Boğazın vidası kırılmıştı ve boğaz yalama olmuştu bende o gün masraf yapamiyacak durumdaydım ve demir ci bir arkadaşımın yorumu üzerine böyle yaptırmıştım hem ücretsiz tamir olmuştu hemde kullanılıyordu.
O gidonun kırılma sebebi, en başta triala uygun olmayışıdır bence. Bu arada size de geçmiş olsun.
gamebit: Sağlamlığından emin olmadığımız parçalarla böyle hareketler yapmaya kalkışmak bence risk. Geçmiş olsun diyorum, başka şekilde başka hareket yaparken de kırılabilirdi gidonun. Aman dikkat...
trialde patçalarına güvenmelisin ama kaynaklı parçaya ne denl, güvenilir tartışılır ameoba gidonumu pedalkick e kalkarken kırmıştım ben büyük geçmiş olsun
Eh yani bu iş için yapılmış bir parça olmadığı için çok normal karşılıyorum. Arkadaşlar bazı arkadaşlar durumum yok diyerek bazı parçaların dandiklerini kullanıyorlar... Ancak o ucuz parçalar hem bu iş için tasarlanmadığı için ağır vede açıları kötü olacak hemde tabiiki sağlam olmayacak, sağlam olmadığı içinde 3 tane aynı parçadan alana kadar bir tane zaten düzgün parça alınabilir. Bu örnekte olduğu gibi 10 liralık 2 gidon alacağına 30 liraya Hussefelt var... Biraz mantıklı düşününce zaten insan doğal olarak kaliteli parçayı alıyor.
öncelikle geçmiş olsun tabiki parçalardan farkeder ama sonuçta ne kadar kaliteli olsada dayanma süresi var ve korkunu anlayabılıyorum bı parca kırılıp yerıne yenısı takıldıgı zaman kuşkular kalabılıyo hayırlısı olsun umarım böyle birşeyle tekrar karşılaşmazsın
valla bu direksiyonu trial yaparken kullanmak başlıca bir yanlış olmuş bu kısalıkta ve incelikte bir gidona güvenman büyük cesaret dua et sana birşey olmamış çok geçmiş olsun
o trial gidonu bile olsaydı kaynaklandıktan sonra güvenilmezdi, kaynak yapılan yer gidona en yüksek kuvvetin uygulandıgı yer hemde kaynak noktasının hemen yanı en kırılgan olan bölge oluyor.geçmiş olsun...