Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bu günleri görcekmiyiz acaba

Scudo
Bizim şoförler otobüsleri öyle kullanırken, ben bisikletimi hayatta otobüsün önüne koymam ki :D.

bunu düşünen bi şehirde bizim şöförler gibi şöförlere vermezler heralde o otobüsleri

yada verirlermiki:rolleyes: :D

bizim deli şoförlerin önüne konulmaz valla

hadi onları geçtim selpak mendil satanlar mahveder
sen otobüsten inene kadar uçururlar :)

adam ağzına kadar dolu körüklü otobüsle 100 km yi 1 satte gidip gelio bırak bisiklet koymayı binmem bile :D

herkesin yaşadığı baya olaylar var sanırım

bnde kadıköyden eve dönüyorum o kırmızı ikaruslarla evlendirme dairesinin oraya çıkarken sağa dönüş vardır orda otobüsün arka tekerinin kaldırma çarpıp 0.01 saniyede olsa 2 teker üzerinde gittiğine şahit olmuştum

valla türkiyeyle alakasız hayalini bile kurmayalım otobüs şöförleri iii kullansa bile hırsızlar alıp kacar kilitlesek bile...:)

İyi de bisikletim varken neden otobüse bineyim şehir içinde? Bence gereksiz olmuş:D

@gudumen

Eskişehir şartlarına göre düşünürsen hata yaparsın.

İstanbul İkitelli'den Pendik'e gitmen gerektiğini düşün...

• Beğen
Tepkiler: Erhan Can
İyi de bisikletim varken neden otobüse bineyim şehir içinde? Bence gereksiz olmuş

ilginç ve haklı bir yaklaşım

Evet oraya bi downhill bisikleti takacan sonra otobüs geçirecek bişeye bi bakacan bisiklet yol bisikleti olmuş ahaha :D
Ya da şey bizde daha da yaygınlaşırmış bu olay, böyle minibüslerin taksilerin önünde bisikletler var falan :D:D
Kramp girdi bu ne ya :D:D

bizim ülkede böyle bir uygulama bence olmaz man halk otobüsünün önüne bağlıcan öyle otobüs bir çukura gircek bisiklet fırlıcak ordan tabi sende otobüsün içinde şekilden şekile gircen olmaz

"Ne güzel insanlığın bir bölümü gerçekten yaşıyor"

Walla Bizde olsa otobüs çizelecek diye yapmazlar öyle şey hem otobüs şöförleri bazıları rarli yapıyor valla uçar gider bisiklet hem biz içerde otururken çalarla bisikleti.. Bide otobüsün önüne değilde ben uludağa çıkarken terefirikte yer yok diye adam bisikletimi terfiriğin üzerine koymamı istedi zirveye kadar öyle gidecekmiş ben çıkarım bisikletim içerde dursun dedim..

@sGonzales
ewet yaparlarda bız görebilirmiyiz bilmıyorum

arkadaşlar otobüs bir kere özürlüler için tasarlanmış. Zaten 2 tane bisiklet koyacak yer var ve gayet gereksiz. Bisiklete binen adam bisikletle gitsin gideceği yere, kaskla otobüse binmesin! :D İkitelli'den Pendik'e de değil bisiklet, otobüsle bile zor gidilir zaten.

Geri