Meseleyi bizim ülkemiz geneline yaymak yerine it-kopuk üzerinden konuşulursa daha iyi olur düşüncesindeyim.
Öyle bir konuşmuşsunuz ki arkadaş bu ülkedeki herkes sanırsın tecavüzcü.
Lütfen ithamda bulunurken genelleme yapmayın, Avrupa'yı bilmiyorum ama gürcistan'da da yoldan geçerken size saldıran bir grup bulabilirsiniz.
Bir öğretmen olarak konunun dönüp dolaşıp eğitim sistemine gelmesine de anlam veremiyorum konuya vakıf olmayan biri girip şu yorumları okusa bizim okulda öğrencilere böyle saçma sapan şeyler öğrettiğimizi sanacak.
Bir arkadaşta konuyu islam dininin kadına bakışına kadar getirmiş arkadaş bir din bir ülke hakkında ne çok bilgiye sahipsiniz hemen yargıya varıyorsunuz anlayamıyorum.
Sıkıntı islam dininin kadına bakışında değil, dini anlamayıp kulaktan dolma bilgilerle yaşadığını sananlarla alakalı deseniz amenna ama islam dinini genellemeniz ayrı bir ironi
Haber, durum oldukça acı buna karşı çıkması gereken sadece biz değil vicdanı olan herkes olmalı, bir şeylerin arkasına saklanıp birilerini itham etmek yerine gelin birlikte karşı çıkıp sesimizi duyuralım.
Son olarak lütfen genelleme yapmayalım hem ülkem adına hem de burada yaşayan binlerce temiz kalpli insan adına ayıp etmiş oluruz.