Scudo Sports

Bu insanlar çok mu cesur yoksa biz mi çok kötüyüz?

Eğitim sisteminin kötülüğüne, maalesef islam dininin kadına bakışıyla birleştirdiğinde bu olaylarla karşılaşıyoruz. Arkadaşın biri azılı ateist diye yazmış Japonya da halkın %70 i ateist ama dünyanın en ahlaklı insanları da onlar. Bizler kendimizden olduğu kadar toplumumuzdan da sorumluyuz, etrafımızda bu tür insanları barındırmayarak bunu çözebiliriz.

Scudo
Arap kültürünün ve malum tiplerin etkileri.

Bir Türk kesinlikle böyle bir seyi aklinin ucundan dahi geçirmez,geçirene de cezasini verir.

@Bülent Çakmak1
Bunu yapmak istemenin egitimle alakasi oldugunu düsünmüyorum.Her halti egitime baglayip cahil demekle geçistirmek hosuma gitmiyor.

Bu ayni müslüman olmasan hirsiz , terbiyesiz vs olursun demeye benziyor.

@Onur İlker Gündoğdu
Aslında Hollandalı kadına yapılan bir tür ırkçılık. Ve bu konu altına yapılmaması gereken tek yorum biçimi de yine ırkçı yorum. Yazık...

Televizyonda bir siyasetçi diğerine şerefsiz derse banka müdürü'nün bakanların evlerinde ayakkabı kutularında milyonlar bulunursa bir başbakan'nın oğlu babacığım 30 milyon euro kaldı bunları ne yapalım sıfırla oğlum diye konuşmalar çarşaf çarşaf medyada gazetelerde yazılıp çiziliyor ise 301 madenci bir gecede katledilip üstüne hiç bir hükümet ve bürokrat yetkilisi istifa etmiyor ise sokakta bu tür gördüğünüz tecavüz vs olaylarına şaşırmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Ç.
@aligüler Kadina yaptiklari ile ne alakasi var irkçiligin anlamadim ?

Kadina taciz ederken bir yandan da Avrupa'ya küfürler mi yagdiriyorlarmis ? Hayret bak bunu bilmiyordum.

• Beğen
Tepkiler: İlbey Yağcı
Meseleyi bizim ülkemiz geneline yaymak yerine it-kopuk üzerinden konuşulursa daha iyi olur düşüncesindeyim.
Öyle bir konuşmuşsunuz ki arkadaş bu ülkedeki herkes sanırsın tecavüzcü.
Lütfen ithamda bulunurken genelleme yapmayın, Avrupa'yı bilmiyorum ama gürcistan'da da yoldan geçerken size saldıran bir grup bulabilirsiniz.

Bir öğretmen olarak konunun dönüp dolaşıp eğitim sistemine gelmesine de anlam veremiyorum konuya vakıf olmayan biri girip şu yorumları okusa bizim okulda öğrencilere böyle saçma sapan şeyler öğrettiğimizi sanacak.

Bir arkadaşta konuyu islam dininin kadına bakışına kadar getirmiş arkadaş bir din bir ülke hakkında ne çok bilgiye sahipsiniz hemen yargıya varıyorsunuz anlayamıyorum.

Sıkıntı islam dininin kadına bakışında değil, dini anlamayıp kulaktan dolma bilgilerle yaşadığını sananlarla alakalı deseniz amenna ama islam dinini genellemeniz ayrı bir ironi

Haber, durum oldukça acı buna karşı çıkması gereken sadece biz değil vicdanı olan herkes olmalı, bir şeylerin arkasına saklanıp birilerini itham etmek yerine gelin birlikte karşı çıkıp sesimizi duyuralım.

Son olarak lütfen genelleme yapmayalım hem ülkem adına hem de burada yaşayan binlerce temiz kalpli insan adına ayıp etmiş oluruz.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Türkiye olarak genelleme yapmayın . Bütün ülkelerde olabilecek birşey . İnsan heryerde insan . Şu dünyada korkulacak tek varlık olabilirmi

@kadir karakaya bizden sekmiyor demek ki Kadir bey. İran, Hindistandakiler de bence bizim magandalara kızıyorlardır. Hiçbirini sektirmiyoruz onlara. Ne güzel ülke...

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
@Fevzi Orak Trakya'dakiler de insan. Bizde neden olmuyor öyle seyler ?

Iste bunlar hep evrim teorisi :)

@Onur İlker Gündoğdu Hiçbir dinin hiç bir ahlak kavramının hiç bir inanışın böyle bir yargıyı öğütlediğini sanmıyorum, Gerçek islam nedir tam olarak bilmiyorum! öğrenmeye çalışıyorum daima ama kimseyi genelleyip böyle cümleler kurmuyorum.
Buradaki yanlışlık genellemeler silsilesi sadece onu belirtmek istemiştim.

@Safa Arslaner
Ağzınızı hiç yormayın azizim.nede olsa tarih boyunca aramızda böyle türkmüş,müslümanmış gibi yaşayan vatan haini çok hayatında ne avrupa görmüş nede amerika yada bir başka ülkeyi belki rüyasında gören bazı arkadaşlar masal anlatıyor.

@Fevzi Orak Hocam neden bazi gerçekleri görmek yerine bos hümanizm dalgalarina katiliyorsunuz ? Biz de hümanistiz ama farki görelim ki milletin eksikliklerini düzeltmeye çalisalim. Buyrun Trakya'da misafirim olun bir de Sincan'da misafirim olun. Bunlar konusulmasi yanlis seyler degil.

Arnavutlar beyaz kadın ve uyuşturucu pazarına hakim bir millettir.özellikle fransada şimdi diyebilirmiyiz.hepsi kötü rus ve moldovyalı bayanlar karadenizden çıkmaz olmuş peki hepsi kötü kadınmı bunların hiçmi karadeniz erkeğinin kabahati yok ..kötü kötüdür 3-5 pislik için koca bir ülkeyi karalamak hoş bir davranışmı.

hep kültür görgü eksikliğinden erkeklerimiz duygularını bastırdığı için azgın boğa gibi dolaşıyolar düşünme empati 0 ülkemizin güzel yerlere gelmesine çok var belki bir yüz sene henüz biz gelişemedik daha o seviyeye erişemedik bu insanlar direk taş devrinden falan mı gelmiş mağaradan mı çıkmış anlayamıyorum

@redwolf Bos konusmayip arastirsak kelimesi biraz kirici bir kelime. Tarihlerinin ne kadar vak'ali oldugunu az cok biliriz elbet. Hem ben 'duymayiz' dedim, 'olmaz' demedim. Belki de bize yansitmiyorlardir bilemem. Yanlis anlasilmis olabilirim. Boylesine sapik varliklar bu ulkeye zimmetli degil ya! Her yerde olabilir. Ayrica sagolun belki uslubumda bir yanlis anlasilma olduysa onu duzeltme sansi buldum.

@kadir karakaya
Sürç-i-lisan etti isek affola kadir bey biraz hassasım.elbette heryerde sapık bol malesef dini'ırkı ve ülkesi yok.adamlar bu işi çok iyi yapıp sana bana aktarmaz elbet işine gelmez iyi forumlar.

@Onur İlker Gündoğdu Hümanizmle alakası yok , doğruları söylüyoruz . Hayvanların doğaya veya dünyaya ne zararını gördün .
ayrıca nereli olduğunun bir önemi yok , yok sivaslı yapmaz yok trakyalı yapmaz demeninde . Herneyse uzatmıyacam

Ayrıca amerikada 2 ay bulunan birisi olarak ,bulunduğumuz eyalette bir olaya şahit oldum . Walmart gibi süpermarketlerden birinde küçük yaşlarda bir kız çoçuğuna tecavüz girişiminde bulunulmuş ve yakalanmıştı . Bu tür olaylar dünyanın heryerinde . Ama ben bu olayı orada olmasaydım duyamazdım . Ve sadece Bizim ülkemizde bu tür pislik olayların olduğunu zannederdim .

Geri