Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu kadro nasıl bu hale gelir?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Selam arkadaşlar. Dün akşam turladıktan sonra bisikletimde bir dengesizlik olduğunu farkettim ve arka teker bağlantı kısmının bu hale geldiğini gördüm. Şükür ki üzerindeyken kopmadı. Sizce bu normal midir ve kaynakla tekrar tutturup onarabilir miyim? Bu arada hiçbir şekilde darp ve ezilme görmemiştir.

Scudo
Rezerve...

Aldığınız yerle acil iletişime geçin..

Çarpma, vurma olayı yoksa kadro garantisi kapsamına girer bu çünkü bariz şekilde kırılmış boru.

Kadro aliminyum galiba, kaynakla tutturulabilir ama çok riskli olur zira sakat bir nokta. Aldığınız yere gidip kadro değişimi talep etmeniz en doğrusu.

• Beğen
Tepkiler: AliÇimen
Kadronun biraz da yapısı gereği arka çatalın alt borusu olmadığı için bu hale geldiğini düşünüyorum. Geçmiş olsun. Kaynak, içinden boru geçirilip kaynatılırsa anca sağlam olur. Ancak o da riskli. Alüminyuma kaynak genelde soğuk lehim şeklinde yapılıyor bu da onu yeterince sağlam yapamıyor.

Bence direk aldığınız firma ile iletişime geçin hiç tamir ettirmeye kalkmayın daha kötü sonuçları olabilir.

Selam arkadaşalar büyük harfle konu açmak yasakmış konuyu tekrar açmak zorunda kaldım kusura bakmayın !

Asıl meseleye gelecek olursam dün akşam kısa bir turdan sonra bir ara bisiklette bir tuhaflık olduğunu anladım karanlıkta pek göremedim ve çok rahatsız etmedi ancak eve gelip kontrol yaparken bisikletimin arka teker bölgesinden kadronun koptugunu gördüm ve özellikle belirtiyorum hiçbir şekilde darp düşme vs gibi durumlar yaşamadım daima kontrollü ve dikkatli bisiklet süren ve bu işten mutlu olan birisi olarak yazıyorum.Sizce ne yapmalıyım ve istanbul içi nerede onartabilirim ya da onarılabilir mi ?

63480 dosyayı görüntüle 63481 dosyayı görüntüle 63482 dosyayı görüntüle

Merhaba cok gecmis olsun , onarınca güvenebilecek misiniz kadroya ? Bence ayipli mal satilmis size

Kadro alüminyum olduğu için kaynak yapmak çok zor. Bence kadronuz kullanılmaz hale gelmiş. Kron'la irtibata geçin, çözüm arayın.

Kirik hatti ne kadar duz , elde kirmak icin ugraşsan oyle kirilmaz gibi . sagdan soldan darbe alip sonra alttan ustten zorlandigi icin kirilmis gibi

Kron kadrolar son yillarda hepten kaliteyi düsurdu diyorlardi ama kadro cinayet yav.bunlar hepten azitti.

Öncelikle geçmiş olsun kırık sanki spiral taşla kesilmiş gibi duruyor bence aldığınız yerle temasa geçin derim muhtemelen kusuru üzerlerine almamak için darbe almış kullanıcı hatası gibi sebebler öne süreceklerdir size kolay gelsin diyorum bayağı yıpratıcı süreçten geçiceksiniz gibime geliyor

• Beğen
Tepkiler: necatidur
Ninja kılıcıyla kesilmiş gibi....:eek::eek:

Bende de kron yol bisikleti var .kazasiz belasiz 1yil sonra garanti suresi dolsun başka bir şey istemiyorum.servisi rezalet

Çok ilginç bir yerden kırılmış.Normal kullanımda oradan kırılması zor.Söylediğiniz gibi darbe almadıysa kılcal bir çatlaktan yürümüş olabilir.Fakat kadro yapısına baktım oldukça yatay pozisyonda arka maşa.Sert bir çukurdan falan geçtiyseniz ağırlığınızdan dolayı kırılma şansı da var gibi duruyor.Şiddetli bir darbe değil ise bu durumun sizin hatanızın olduğunu düşünmüyorum.

Geri