Nasıl yani??? Tam anlayamadım.Hastalık sebebi bir kadro
Başkan super eline saglik. Baktim senden ses cikmiyor selam vereyim dedim. Benim mesenger yine gumlemiş@Onryolcu @Furkaann
Arkadaslar, bu kadronun bitmis halini su linkten detayli bir sekilde göre bilirsiniz.
1996 efsane Colnago C40 sonunda huzura kavuştu
Evet konuyu daha önce klasik matkalatı aratırken görmüştüm. Colnagoyu görünce dalmıştım içine. Kazasız belasız kullanın çok güzel makina.@Onryolcu @Furkaann
Arkadaslar, bu kadronun bitmis halini su linkten detayli bir sekilde göre bilirsiniz.
1996 efsane Colnago C40 sonunda huzura kavuştu
Vallahi benim çok hoşuma gitti. Bir an hayalimdeki bisikleti gördüm. Alın borusundan gördüğüm kadarı ile büyük bir kadro. 26" değilde 28/29" olsa talip olurdum. Gayet güzel toplanır görüldüğü kadarı ile boyası vs. iyi detaylı bakıp pas var mı bakmak lazım. Çelik kadrolu klasik bir mtb yada güzel bir tur bisikleti olabilir. @mariokaldato bisiklete bak abi, hayalimdeki makineyi anladın sen.Herkese merhaba yeri burası değil biliyorum ama bu başlık altında bilgili deneyimli kişiler olduğundan buraya yazmak istedim trek singletrack 930 1995 model mtb bisiklet restore etmek maliyetli mı olur toplaması zor olurmu bisiklet aslında baya orjinal duruyor bir kaç fotoğraf ekliyorum rengi de orjinal233123 dosyayı görüntüle233122 dosyayı görüntüle
Alet süper cidden deger ugrasmayaHerkese merhaba yeri burası değil biliyorum ama bu başlık altında bilgili deneyimli kişiler olduğundan buraya yazmak istedim trek singletrack 930 1995 model mtb bisiklet restore etmek maliyetli mı olur toplaması zor olurmu bisiklet aslında baya orjinal duruyor bir kaç fotoğraf ekliyorum rengi de orjinal233123 dosyayı görüntüle233122 dosyayı görüntüle
Kadro boyu ney bunun oncelikle sana uygun mu ona bak . Buyukse hic ugrasma @MakRo abine uygun bi ucret mukabilinde hediye et@MakRo abi bende baya hayal kurdum bu makineyle ama buna para ve zaman harcamak lazım
@mariokaldato abi bi yol gösterirmisin nerden başlamak lazım bilgi ve deneyimlerini bekliyorum
Metre al yanina hem sele alti kadro boyunu hem ust boruyu ölcAbi bugün de başka bir bisiklet buldum 2.el mağazasında,bundan iyi fixie olucağını düşünüyorum,satıcı alman mali oldugunu soyle fiyat 400 diyor trek i alamazsam bunu düşünüyorum 233167 dosyayı görüntüle233168 dosyayı görüntüle233169 dosyayı görüntüle
@mariokaldato bugun gidip abiyle konusucam,kadro boyu pas mas varmı bi bakıcam
@Murat Cömez Hocam merhabalar özel mesaj atamadığım için burdan yazmak zorunda kaldım.
Ben de toplama macerasına atıldım ve Merida Reacto 500 kadrosu aldım fakat furş takımı/parçaları eksik. CaneCreek sitesinden baktığımda 42-52 ölçüleri olarak görünüyor.
Fakat problem olarak kadroyla gelen birkaç parça var ve bunun üzerine takım mı almam gerek yoksa bir iki parça mı bilmiyorum. Bende olan parçaların resmini aşağı bırakıyorum. Ayrıca kadronun alt kısmında rulman var fakat üst rulman yok. Yardımcı olabilir misiniz?