Scudo Sports

Bu kadroyu nasıl toplayabilirim?

Scudo
Maşallah abi nazar değmesin,gerçekten sanat eseri inşallah bizede nasip olur böyle bisikletler :)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Herkese merhaba yeri burası değil biliyorum ama bu başlık altında bilgili deneyimli kişiler olduğundan buraya yazmak istedim trek singletrack 930 1995 model mtb bisiklet restore etmek maliyetli mı olur toplaması zor olurmu bisiklet aslında baya orjinal duruyor bir kaç fotoğraf ekliyorum rengi de orjinal20200707_183225.jpg20200707_183216.jpg

Herkese merhaba yeri burası değil biliyorum ama bu başlık altında bilgili deneyimli kişiler olduğundan buraya yazmak istedim trek singletrack 930 1995 model mtb bisiklet restore etmek maliyetli mı olur toplaması zor olurmu bisiklet aslında baya orjinal duruyor bir kaç fotoğraf ekliyorum rengi de orjinal233123 dosyayı görüntüle233122 dosyayı görüntüle
Vallahi benim çok hoşuma gitti. Bir an hayalimdeki bisikleti gördüm. Alın borusundan gördüğüm kadarı ile büyük bir kadro. 26" değilde 28/29" olsa talip olurdum. :D Gayet güzel toplanır görüldüğü kadarı ile boyası vs. iyi detaylı bakıp pas var mı bakmak lazım. Çelik kadrolu klasik bir mtb yada güzel bir tur bisikleti olabilir. @mariokaldato bisiklete bak abi, hayalimdeki makineyi anladın sen.

@MakRo abi bende baya hayal kurdum bu makineyle ama buna para ve zaman harcamak lazım :D
@mariokaldato abi bi yol gösterirmisin nerden başlamak lazım bilgi ve deneyimlerini bekliyorum :)

@Furkaann Aklınızda ne kadar bütçe var onu bir belirleyin buna bağlı olarak grup seti netleştirin. Sonra sıfır mı alacaksınız, yoksa uzun zaman yayıp ikinci el parçalar ile mi toplayacaksınız bunu netleştirin gerisi zamanla geliyor zaten. 2 tane şahane makine var. Bir tanesi baya xtr falan kullanmış ama güzel bir bisiklet kesinlikle toplamaya değer. Bu bisiklet zaten sizde miydi, yoksa yeni mi aldınız? Eğer aldıysan iyi rast gelmişsiniz.

(link)

Dosyalar

• 2012_09_13-trek950-008-004.png
    2012_09_13-trek950-008-004.png
    246 KB · Okunma: 48
  • reddit-trek-930-singletrack.jpg
    reddit-trek-930-singletrack.jpg
    2,5 MB · Okunma: 48
@MakRo abi bisiklet burda bi abimizde yakın zamanda alicam anlaşabilirsek,ben bunu zamana yayıp toplamayı düşünüyorum,hatta temizleyip kadroyu odama asip bütçe durumlarına göre bekletebilirim ben alamasamda inşallah hakkını verebilecek birine gider

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@MakRo abi bende baya hayal kurdum bu makineyle ama buna para ve zaman harcamak lazım :D
@mariokaldato abi bi yol gösterirmisin nerden başlamak lazım bilgi ve deneyimlerini bekliyorum :)
Kadro boyu ney bunun oncelikle sana uygun mu ona bak . Buyukse hic ugrasma @MakRo abine uygun bi ucret mukabilinde hediye et :D

Abi bugün de başka bir bisiklet buldum 2.el mağazasında,bundan iyi fixie olucağını düşünüyorum,satıcı alman mali oldugunu soyle fiyat 400 diyor trek i alamazsam bunu düşünüyorum 20200708_113144.jpg20200708_113157.jpg20200708_113209.jpg
@mariokaldato bugun gidip abiyle konusucam,kadro boyu pas mas varmı bi bakıcam :D

@Murat Cömez Hocam merhabalar özel mesaj atamadığım için burdan yazmak zorunda kaldım.

Ben de toplama macerasına atıldım ve Merida Reacto 500 kadrosu aldım fakat furş takımı/parçaları eksik. CaneCreek sitesinden baktığımda 42-52 ölçüleri olarak görünüyor.

Fakat problem olarak kadroyla gelen birkaç parça var ve bunun üzerine takım mı almam gerek yoksa bir iki parça mı bilmiyorum. Bende olan parçaların resmini aşağı bırakıyorum. Ayrıca kadronun alt kısmında rulman var fakat üst rulman yok. Yardımcı olabilir misiniz?

3Ke5FE.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez Hocam merhabalar özel mesaj atamadığım için burdan yazmak zorunda kaldım.

Ben de toplama macerasına atıldım ve Merida Reacto 500 kadrosu aldım fakat furş takımı/parçaları eksik. CaneCreek sitesinden baktığımda 42-52 ölçüleri olarak görünüyor.

Fakat problem olarak kadroyla gelen birkaç parça var ve bunun üzerine takım mı almam gerek yoksa bir iki parça mı bilmiyorum. Bende olan parçaların resmini aşağı bırakıyorum. Ayrıca kadronun alt kısmında rulman var fakat üst rulman yok. Yardımcı olabilir misiniz?

3Ke5FE.jpg

Merhaba Ogulcan,

elimden geldigince yardimci olmaya calisirim, simdi senin elindeki parcalari altdaki fotografda ne olduklarinin anlamini yazili olarak aciklamarini yaptim. Anlayacagin o parcalarin icinde furj takimi ile alakali hic bir sey yok.

Senin demene göre elindeki kadroya ful entegre yani IS dedikleri konik 42/52 furj takimi oluyor. IS furj takimlari yataksiz olur yani bilyalar direk kadroya takilir.
Eger alttarafda bilya varsa masanin bogazindada pul gibi bir sey cakili olmasi gerekiyor, eger cakili ise alttaraf komple demektir ve bu durumda sadece üst kisima gelen furju alman gerekiyor ama masada dedigim pul cakili degilse malesef furj takimini komple alman gerekecek.

3Ke5FE.jpg

@Furkaann ne yaptınız alabildiniz mi bisikleti?

@denizt yok daha almadım,uygun fiyata yol bisikleti arayışlarım devam ediyor
(link)
Şu ilandakı hoşuma gitti ama kadro 57 cm benim boy 168 olur mu bilmiyorum

Geri