Scudo Sports

Bu karakterde forum uyesi var mi?

Scudo
Hepinize tesekkur ederim.Kim ne derse desin ne dusunurse dusunsun iyiliklerle dolu bir dunyada yasamak,gorebilmek dilegiyle.Herkesin gonlune gore yasayabilmesini dilerim.Sevgiler,saygilar.

Her insan iki temel mekanizmaya sahiptir. Birisi temel içgüdüleri (kendini korumak, açlığını gidermek, soyu sürdürmek vb.) diğeri de ahlaksal ilkeleri (saygı, sevgi, adalet, iyilikseverlik, doğruluk, dürüstlük vb.). Bu ikisini dengede tutan insana olgun insan diyoruz. Egosunu bastıran insan yani terazide cesareti yerine duyarlılığı ağır basan insanın temel sorunu var olma endişesidir. Herkes onu sever ama o ortada yoktur.

@Burak Saatçioğlu
aradığımız kan bulundu beyler, yapışın :D

Tek misim onu anladim.:D
Pardon biri daha var...

@Sedat Arda Kimseden kefillik istemiyorum ki.iyi adam olmani sadece diliyorum.Oyleysende tebrik ediyorum.;)

Koko ben de kefillik beklentisiyle börül börül yanıyorsun demedim ki odak orada BURAK kardeşim:acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@kokomarmaris Bırakın, siz saf olun. Bırakın, siz enayi olun. Bırakın, o olun, bu olun. Şuan ilk sayfayı okudum ancak, bu karakterde bir kişinin, o saydığınız özellikler bende var, ben öyleyim diyeceğini sanmıyorum. Siz takmayın kimseyi, burada şunu söyleyebilirim, "Boşver gitsin, dağdan aşağı pisletle inme hevesi gelsin ;)"

• Beğen
Umut etmeye devam diosun:D
Ben beni,siz de kendinizi biliyorsunuz.Ben yinede hepinizi sevmek istiyorum:komik: Saygiyla,sevgiyle ve iyiliklerle anilmanizi cani gonulden dilerim.

Yazdiklarimdan farkli yorumlarin gelecegini,iyi insanin iyi,kotu insanin kotu,yani kisi neyse karsidakini de ayni tutumda olacagi kanisi devam edip gidecek.Ben merakimi burada da giderdim.Yeterli;)

Numune koray:D Kaldimi die sorarlarsa ole bi ima var ama bilinmez diyin:komik:

@kokomarmaris

başınıza gelen her kötülük hep bu nadide özelliklerinizden dolayı geliyorsa, bunca iyi niyetli, adil ve egosuz duruşunuz karşısında her musibet sizi buluyorsa sizin gibi çok var. ve bence biraz da tehlikeli oluyorlar. :)

Onlar bende yok demek kolay değil sütten çıkmış ak kaşığız yani hepimiz.

@kokomarmaris

Egosu olmayan bir kişilik mi :D Hiç alakası olmayan bir ortamda, hiç alakası olmayan vasıflarınızı hiç alakasız bir şekilde dillendirip anlatarak, mütevazilikten uzak bir şekilde betimlemek EGO'nun ta kendisidir sevgili abim.
Belki kötülük yapmadığınız kin ve nefret duymadığınız doğru olabilir amma velakin egom yok diyemezsiniz :D
Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Murtega
Ama egosu olmayan biri buraya egosu olmayan biriyim diye yazmaz o zaman zaten egosu olan biri olmuş olmuyomusunuz

@kokomarmaris
Evet sevgili dostum, memnun oldum tanistigima:)

• Beğen
Arkadas ne egolu ne kotumser insanlarmissiniz ya.Sizede sadece tebessum ediyorum:D
Herkese herseye farkli gorunursun ama bi kendine birde inaniyorsan rabbine farkli gorunemezsin.Ki buna istinaden ben boyle biriyim dedim ve yine diyorum diyecegim.
He ego ne ya:koptum:

@Ferhat Karaca yaw ne alaka allah askina ya.Ovgu demek:koptum:
Arkadaslarim soyluyor mu evet soyluyor.Sen nasil bir insansin diye.Bende olmam gerektigi gibi bir insanim diyorum İNSAN...:(

Tanımadığı insana şeytan etiketi vuran bir insan ne zamandan beri iyi derdim de neyse yorumumu görmeyin.Yazmasam içimde kalırdı.Siz burada ego point kasın :D :D

• Beğen
Tepkiler: kingoffuh
Geri