MAERKEK
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.934
- İsim
- MAERKEK
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Diğer
Bilse @mariokaldato @Cemal Ç. Bilebilir. Murat Çömez abinin nicki neydi ?Kadrosunu ikinci el gördüm sadece başka bilgim yok
Yanlış yazdınız sanırım. Benim bisikletlerle ilgili yeterli bilgim yok ve doktor @Murat Cömez imdadınıza yetişmiş.😊Bilse @mariokaldato @Cemal Ç. Bilebilir. Murat Çömez abinin nicki neydi ?
Niyeti alsak baya sürer hocam. Şimdilik uzaktan bakacamBu kadrodan 1 2 tane vardı 1 tanede orjinal maşa gördüm sahibinden de bitanesi kapatılmiş ama numarası var toplıycaksanız bi sorabilirsiniz
Aslında hzır jant ve ikinic el claris setle ortalama 4000 tutuyor hesapladım hatta jantı filanda ikinci el olursa daha da azNiyeti alsak baya sürer hocam. Şimdilik uzaktan bakacam
Daha yeni Bisan aldım. Evden kovarlar beni bu sefer.Aslında hzır jant ve ikinic el claris setle ortalama 4000 tutuyor hesapladım hatta jantı filanda ikinci el olursa daha da az
Daha yeni Bisan aldım. Evden kovarlar beni bu sefer.
Eger bu kadroyu hazir jant seti ve clarisle toplayacaksaniz hic toplamayin daha iyi. Böyle bir toplama icin normal eski kadrolardan alin toplayin, hic yoktan kadroya aşağlamış olmasiniz.Aslında hzır jant ve ikinic el claris setle ortalama 4000 tutuyor hesapladım hatta jantı filanda ikinci el olursa daha da az
O da dogru çok sırıtır ve yakışmazEger bu kadroyu hazir jant seti ve clarisle toplayacaksaniz hic toplamayin daha iyi. Böyle bir toplama icin normal eski kadrolardan alin toplayin, hic yoktan kadroya aşağlamış olmasiniz.
Bu cümleden bir şey anlamayan tek ben miyim?Niyeti alsak baya sürer hocam.
Bu bisikleti toplama niyetini alıp besmele çeksem . En aşağı 3-4 yıl sürer demek istemiştim.Bu cümleden bir şey anlamayan tek ben miyim?