Scudo Sports

Bu klasik Peugeot nasıl? (Swapmaster kanalından)

Scudo
Kadrosunu ikinci el gördüm sadece başka bilgim yok

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
  • Beğen
Kadro kulağı olduğu için çok eski bir kadro değildir diye düşünüyorum. Denk geliyor sahibinden.com'da arada sırada böyle kadrolar. Columbus değilse borular +1kg ekleyin kadroya. Peugeot olmasa da başka markaların columbus borulu yol bisikletleri veya kadroları şu an mevcut. Toplaması keyifli tavisye ederim. Ama duruma göre sıfır fiyatının üzerine geliyor. Ben de bir başlık açıcam ilerleyen dönemlerde bu konu hakkında. 1 tane aluminyum bisiklet ve yanına columbus kadro alıp komponentleri kadroya geçirip boşta kalan aluminyum kadroyu satmak daha uygun fiyata gelebilir.

• Beğen
80'lerin sonlarından, Reynolds borulu, kaliteli bir kadro. Bu zamanda böyle kadrolar bulmak zor. Satıcı ne para istiyor?

Arkadaslar bence yeterli bilgileri vermisler, bisiklet 87 yilina ait 501 reynolds borulardan olusan kaliteli ve klasik degeri olan bir bisiklet.
Tek sorunu seleborusu, bu kadrolarda malesef sadece yukarida katalogda da yazdigi gibi Atax veya benzer boru cesitleri kullaniliyor. Bu seleborulari ise sistem olarak 1" klasik gidonbogazlari gibi yukaridan vidayi sıkarak altan cektirme kadroya sıkıştıriyor. Dikatli bakarsaniz kadroda seleborusunu sıkmak icin herhangi bir vida yada kelepce yok.

Su anki piyasa fiyati 450€ ile 650€ arasi.

Bu kadrodan 1 2 tane vardı 1 tanede orjinal maşa gördüm sahibinden de bitanesi kapatılmiş ama numarası var toplıycaksanız bi sorabilirsiniz

• Beğen
Bu kadrodan 1 2 tane vardı 1 tanede orjinal maşa gördüm sahibinden de bitanesi kapatılmiş ama numarası var toplıycaksanız bi sorabilirsiniz
Niyeti alsak baya sürer hocam. Şimdilik uzaktan bakacam

Niyeti alsak baya sürer hocam. Şimdilik uzaktan bakacam
Aslında hzır jant ve ikinic el claris setle ortalama 4000 tutuyor hesapladım hatta jantı filanda ikinci el olursa daha da az

• Beğen
Aslında hzır jant ve ikinic el claris setle ortalama 4000 tutuyor hesapladım hatta jantı filanda ikinci el olursa daha da az
Daha yeni Bisan aldım. Evden kovarlar beni bu sefer.

• Hahaha
Tepkiler: Mert Ali
Eger bu kadroyu hazir jant seti ve clarisle toplayacaksaniz hic toplamayin daha iyi. Böyle bir toplama icin normal eski kadrolardan alin toplayin, hic yoktan kadroya aşağlamış olmasiniz. :)

Eger bu kadroyu hazir jant seti ve clarisle toplayacaksaniz hic toplamayin daha iyi. Böyle bir toplama icin normal eski kadrolardan alin toplayin, hic yoktan kadroya aşağlamış olmasiniz. :)
O da dogru çok sırıtır ve yakışmaz

• Beğen
Geri