Scudo Sports

Bu km saati hakkında bilgi...

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar... Ben ASSIZE 828 model bi km saati aldım,bununla ilgili 2 sorum olacak.
1. Ürünü, en ucuz ürün olduğu için aldım. Doğru bir karar mı acaba,siz kullananlar; bunun sizde bi sabıkası var mı?
2.Ürünün km saati 1-3 sn. daha yavaş sanki,mesela dijital saatin saniyesini düşünün, onun gibi hızlı ve akıcı değil de az gecikmeli olarak o anki km değerlerini veriyor. Benim daha önce kullandığım Bike-o-meter cihazı vardı o bundan da yavaştı. Acaba tüm saatler hep böyle mi yoksa sadece assize 828 mi böyle? Ve bunun nedeni mıknatıs ile sensör arasındaki aralığın normalden biraz daha fazla olması olabilir mi ?

Scudo
Ben de şu an kullandığım Sigma 1606l'den önce AS 248 kullanıyordum.Şimdi düşünüyorum da; Sigma'yı boşuna aldım.828 modelini bilmiyorum ama benim 248'in bazı özellikleri Sigma'dan bile iyiydi.İkisinde de, son hız denemelerimde aynı yerde, birbirine yakın hız değerleri elde ettiğim için, yaklaşık olarak ikisinin de doğruyu gösterdiğini sanıyorum.Sen de cihazını denemek için, iyi bir kilometre saatine sahip biriyle yanyana giderken, anlık hız değerlerini karşılaştırabilirsin, böylece doğru mu, yanlış mı anlarsın.

Geri