Scudo Sports

Bu Koltuğa Dikkat!

Ulaş kardeş inşallah ilerde birgün bizede uyuma fırsatı olur o koltukta.
Ama nerdeeee....

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: ulas
Scudo
@zzyzx

ulaş abi oturupta uyumayanlara ninimi söylüyorsun yoksa:D

Cevap masal anlatıyorum :D baktım olmuyor ninni söylüyorum... :)

@zzyzx

onlarda fayda etmezse uyku ilacımı basıyorsun çaya:D yanı oturan illa uyuyacak:D

Bence oturanın karşısına geçip Xtr aynakol sallamak daha tesirli sonuç verir.Hatta kurban hipnotize bile olaiblir :D

He heee... Bu arada sağolsun Sönmez Abi bize çay göndermiş. Ona çok teşekkür ederim.. Artık çayımız da var.. Kim tutar beni hemen çay demliim de yoldan gecenlerle de parti yapalım :D

@bisikletcanavari

xtr aynakol sallamana gerek yok zaten koltuğun arkasında XTR aynakol var koltuğun sol çaprazinda Canandale FreeRide var tam karşında Honda race var. sağ çaprızında spdler filan insan onlara bakınca kendinden geçiyor... tam arkanda ise shımano marka bir sürü parça var ( dişli, göbek vs gibi ) insan onlara bakınca içi geçiyor zaten:D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: ulas
vaybe var bu koltukta bi keramet bu arada davut sen sakın oturma yoksa dükkanı soyarlar

Alemsiniz valla yaa.. Abi iki gündür Geotech kadrolarla uğraşıyoruz .. Bu gün geldiler hatta o koltukta durdular.. Biraaz uyudular anlayacağınız.. Çünkü çok yorulmuşlardı

http://img174.imageshack.us/img174/43/geotech1xl4.jpg

geotech kadrolarada mı nini söylediniz yoksa yol yorgunu olduğu için mi uyudular:D

Yaw "davut oturma dükkanı soyarlar" cevabınıza bayıldım...:D:D:D

Merhaba Ben Davut,

Ne istiyorsunuz benden :D Ben varken kimse soyamaz... :D

Bu koltuğun durmaya hiç niyeti yok...

bir kurban daha :D

http://img96.imageshack.us/img96/1782/erdemrc7.jpg

Abi senin bu koltuk azılı bir katile dönüştü...

Kaç tane leşi var söylemesi ayıp..:D:D:D

Sevgiler...

walla bu koltuktan bi tanede bana lasım son 2 aydır acaaip uyku problemım war yatağa yatıorum gece kola krızım tutuo kalkıp bi kola içip yatıım diorum sabahı edıorum yanı günde mximum 4 saatlık bı uyku sürem war kesınlıle kapatamıorum gözlerımı...

Ben supheleniyorum artik acaba gelen musterilere:

-Rica etsem su koltuga yatip uyuma taklidi yapar misiniz?? Fotograf cekince uyanabilirsiniz.

falan mi diyorsunuz napiyosunuz:D:D :D

BEnce koltugu oraya koymadan önce 1 hafta narkoza yatırmışlar.Sonra koltuk knediliginden üzerine oturanı uyutma gibi süper bir güce kavuşmuş :D

Yok insan oraya oturdugunda davut abi hemen ninni cd si koyuyor :)

Geri