Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu lapierre bisikletler nerede üretiliyor?

Lapierre markasini bilemiyorum fakat ben de Accell grubun urettigi Carraro CR052 siparis ettim. Gorecegiz bakalim.:)
 
  • Beğen
Tepkiler: The UGUR
Scudo
lapierre mtb kullanıyorum. ilk göz ağrım ve oldukça memnunum
 
  • Beğen
Tepkiler: The UGUR
Arkadaslar montaj diyorsunuz yani parçalar burada falan üretiliyor değil mi? Sadece birleştirme.Oyleyse alınabilir diye düşünüyorum
 
@Erdal YILMAZ
Ayrıca montaj kısmını geçtim Cube accell markası mi ? :eek:
 
Bizim millette şöyle bir algı var: Bir şey Çin, Tayvan gibi Asya ülkelerinden geliyorsa kötüdür.
Alakası yok ona bakarsak Trek'in Tayvan'da üretilen bir çok bisikleti var hatta bazı karbon yol modelleri bile oradan geliyor o zaman Trek de almayalım, kötüdür mü diyelim? Nerede değil, nasıl ve hangi kalitede üretildiği önemli. Bu boş sorularla kafanızı meşgul etmeyin alın bir tane gitsin bugün 2000-3000 lira verdiğiniz hiçbir marka sizi üzmeyecektir.
 
@Berke K.
Haklısınız da benim için Çin sorun değil çünkü dediğiniz gibi büyük markalar da orada üretim yapıyor Lapierre de dahil olmak üzere.Ilgilendigim kısım burada mi montaj yoksa burada mi üretim
 
Lapierre'den çok memnunum.Velev ki Türkiye'de montajı olsun,80 milyonluk bir ülkede bisiklet montajını en iyi şekilde yapabilecek işçiler bulunamaz mı yani.Zaten, kalitede önemli olan kimin yaptığı değil,kimin ürünü nasıl kontrol edip nihayetinde onay verdiğidir.
 
@Uptown Cyclist
Türkiye'de üretilen pek fazla bir şey yok bisiklet adına. Bisikletler hazır Fransa'dan geliyordur burada birleştiriliyordur büyük ihtimal.
 
Manisada uretilse nolcak onemli olan markadir daha da obemli olan şanstir şans.Manisada uretiliyor diye kesinlikle kalitesiz olucak veya manisada uretilmiyor diye kesinlikle kaliteli olucak diye bisey mi var?Bu nasil bir önyargıdir boyle?
 
Lapierre accell grubun diye şimdiki bianchi , carraro gibi sanma hala kendi mühendislik ve argelerini kullanırlar bunun için isterse uzayda üretilsin safkan Fransız malına binmiş olursunuz.
 
@Uptown Cyclist

Burada üretilen bir parçası yok, bu konuda rahat olabilirsin. Sadece montajı burada yapılıyor. Yanlış anlaşılma olmasın, bu bence negatif bir özellik de değil. Önemli olan kadro ve komponent kalitesi. Bunların bir araya getirilmesi atla deve değil.

Kalite ve ar-ge konusunda Lapierre markasının bulunduğu segmentin hakkını verdiğini düşünüyorum. Adamların büyük turlarda yarışan ve Nacer Bouhanni'nin altında zorlu sprint etapları kazanan başarılı bir kadrosu var. Bu hafife alınacak bir şey değil. Sadece, Focus gibi ar-ge'si ve montajı (üretimi değil!) Almanya'da yapılan bir markaya ulaşma imkanı varsa, bunun değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: The UGUR
ben lapiden çok memnunum yine tekrar ediyorum hatta kompenatları yükselticem kadroyu sevdiğim için
 
Herkese tekrar teşekkür ederim büyük bir yanılgıdaydım demek ki, sayenizde işin doğrusu öğrenmiş oldum.Konu başka bir yere kayıyor ancak, sanıyorum ki Focus alabiliyorsam Focus almalıyım.Böyle diyorsunuz? Nakit alırsam arada 400 - 500 TL gibi bir fark var.Değer mi buna arkadaşlar sizce?
 
@Uptown Cyclist

Cube 'ün Accell ile bir alakası yok, Türkiye'ye Yasmin Sports firması ithal ediyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: wenom ve The UGUR
@ratm Ben de wiki'ye baktım görmedim öyle bir şey.Yanlışlık olmuş :hhhhhh:
 
Arkadaşlar Manisa'daki fabrikada üretim yapılmıyor sadece montaj yapılıyor, içeride çok iyi teknisyenler var bildiğim birkaçı ciddi bisiklet sporcusu artı fabrika müdürü Önder beyi de akşamüstüleri Manisa-İzmir yolunda bisikletiyle görebilirsiniz (Bu aralar çıkıyor mu bilmiyorum gerçi 2 sene önce çıkıyordu)...O yüzden içiniz rahat olsun bisikletler en iyi şekilde özen gösterilerek montajlanıyor :)
 
@Anonim

Manisada üretseler anlardık zaten malzemelerden :)

Bu arada bende Lapierre Shaper 600 yol bisikleti kullanıyorum 20 gün oldu 250 km yol yaptım çok memnunum.
 
@Halil EROĞLU Aslında pek öyle sayılmaz, mesela yurtdışında üretilen renault ile türkiye'de üretilen renault arasında işçilik farkları var. Mesela yurtdışında üretilen beyaz eşya, burada üretilen kardeşine göre daha kaliteli oluyor.
 
@ismail.yüksel
Fakat arada bir fark var, bunlar montajlanıyor tüm parçalar yurtdışından geliyor, sizin dediğiniz ise üretim...Birçok parça yurtdışından gelir fakat bir kısmı da yerli yan sanayiye ürettilir...Bu yüzden yerli opel ile yurtdışı opel arasında fark olur :)
 
Lapierre kullanicisiyim ve cok memnunum. Bu kadrolar el yapimi ve esnek aluminyumdan imal ediliyor. Montaj olayina da gelirsek, nerede yapildiginin cok onemi yok diyebilirim. Cunku bisiklet montaji cok basit. Çip veya telefon uretmiyorsun ki, montajladigin sey bisiklet. Getirin en kralinin yarim saatte montajini yapayim.
 
Geri