Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu lastiğe yorumunuzu alabilirmiyim

Tepki
3
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Focus
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Selam, bu marka ve model Sirkeci'de mevcut. "Cst city traveller classic" 26x1.90 şehir lastiği ..bu lastik tam slick değil,hafif de olsa asfalta uygun dişleri var,f/p lastiği olduğunun farkındayım.Bu modeli veya cst 1.75 üzeri lastik kullanan arkadaşların genel yorumlarını alabilirmiyim.
Not: lastik kod: c-1446

(link)

(link)

Scudo
aynı modelin 1.50 olanını kullanmıştım 3 4 ay kullandım 55 psi hava basıyordum hıc patlamadı.

sizin alıcağınız 1.90 sanırım 45 hava basarsınız sağlam lastıktır.

diğer kullandığım bısıkletlerde de cst vardı yalnız onlar 1.90 2.00 2.10 cst dişli arazi için olanlardı

evet bazıları 60 hava basıyor ben de bır kere o hatayı yaptım fazla zaman geçmeden patlamıştı

Cst marka lastik bir kere kullandım hepsinin hamuru aynımıdır bilmiyorum rampa çıkarken falan sanki asfalta yapışıyor 20 sene evvel kullandığım bisikletin lastiği bile böyle değildi
Tabi söylediğim gibi hepsi aynı olmayabilir

Başka cst kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerinden yararlanmak isteriz.

26*1.95 cst lastiğim var, lastikler dayanıklı eritmek gerçekten çok zor , ama lastik patlamaları çok sık oluyor , özellikle dikenler hiç affetmiyor, yol tutuşu ve asfalt performansı iyi, yağışlı havalarda çok fazla kullanmadım

@Onur Yormaz

Ben de cst aldım memnunum ama Cst lerden ustun bır sey beklememek lazım.Naylon oldugu ıcın kaygan maalesef (link)

1.90 kullanan az sanırım,genelde 1.50 kullanan çoğunlukta gibi,,yağışta kaymaması için 1.90 aldım ama çok etkili gelmedi açıkçası,kuru yolda fena değil gibi

@Onur Yormaz

Naylon lastıkten bır sey beklememek lazım uygun fıyatlı alınıcaksa da Chaoyang ın zırhlı modellerı var.İleride dusunursenız bence bır arastırmalısınız :)

@ebubekir sözbir
Bu markayı duymamıştım,piyasada baya çinli lastik var demekki!

ben mosso mun orjinal lastiklerinden sonra michelin country rock aldım deseni harika virajda başlarda korkuyordum orjinal lastiklerinden daha dardı bu lastikler kayacak gibi geliyordu ama üzerine gittikçe viraja girdikçe kuruda hep tuttu hiç kaymadı. frende hep arka çok kolay kitleniyor ama. ıslakta hiç deneme fırsatım olmadı ama. mayıs ayından beri kullanıyorum aşınma çok çok az bu kadar süreye göre. 2 kez patladı birinde cam girdi birinde tel. ikisindede hangi lastik olsa patlardı gibi geliyor ya neyse.

öneririm bu lastiği ancak çok zor bulunuyor motis bisiklette son kalanları almıştım. 2006-7 gibi üretimine başlanmış sanırım artık üretimi bitmiş olabilir.

Ben yaş zeminde paten yaptım 1-2 metre sürüklendim bisikletim işyerinin bahçesinde dururken patlamıştı patlama çok olur rubena al bence bunla aşağı yukarı aynıdır fiyatı.

@Çağatay Y.

Yağış konusunda haklısın,cst lastiği test ettiğimde bana baya bi ağır geldi,ağırlıktan şikayetci olan kullanıcı var ise yazsın.

@Sinan A.

buradaki lastik ise güzele benziyor: (link)

Geri