Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu lastikler ömrünü doldurdu mu ?

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
kenardan attığı iplerin hesabı yok zaten bi bebek patiği örecek kadar ip çıktı. bide ufaktan ufaktan teller gözükmeye başladı. bide tellerin arasından ip kopması efekti gibi bişe görülüyo. yani efekt de değil gerçek gibi.
yada bunlar bana gözüken hayaller mi.

IMG20150527223507.jpg IMG20150527223528.jpg IMG20150527223540.jpg IMG20150527223546.jpg

Scudo
Connental race bunlar .alman...dişleri yeniymiş..daha çok kullanirsin bunu..

kenardakiler yeni sadece orta baya sönük. zaten diş sıkıntı değil. kenarlar beni korkutuyor.

IMG20150527223625.jpg

Hocam benim lastiklerin kenarıda böyle idi bir yolculuk dönüşü önce balon patlaması sonra ıslık sesi gibi bir ses duydum. baktığımda yanak ipliklerin oradan açılmış iç lastik yarıktan çıkarak patlamış. konuma gelen yorumlarda yolda başına böyle birşey gelirse yanağa iç lastik yamasıyla yama yap üstüne dış lastiği ve jantı çevirecek şekilde bir kaç tane plastik kelepçelerden bağla dediler (tabi v fren değilse) benim bisiklet v fren ama v freni açarak iptal edip eve gidene kadar tek frenle gidilebilir diye düşündüm tekeri kullanacaksanız bu şekilde geçici bir tamiri düşünüp yanınıza malzemeleri alarak yola çıkmanızı tavsiye ederim.

ben zaten yeni lastik siparişi verdim. bunlarda öyle durum varsa kullanması için başkasına vermeyeyim ozaman.

Dün fark ettim yanaktaki çizgi gibi görünenler bende de var. Acaba bir yere mi sürttüm diye incelediğimde her iki lastiğin her iki tarafları da böyleydi. Jant dibindeki ipliklenmeler ise janta temas ettiği için ilave koruma diye düşünmüştüm. Çünkü aldığımdan beri var.

Geri