Mustafa Zeybek
Bike destroyer
- Tepki
- 5.692
- İsim
- Mustafa
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@ByRe4L (link) bu fiyata bulma şansınız yok. Bütçe yetiyorsa hiçbir şekilde üzmez.
Bende salcano ng 750 kullanıyorum su anda hangi maşayı kullanıyorsun kaç mm söylermisin lütfenSelamlar dostlar konuyu yeniden dile getirmek istedim Salcano NG 750 var bende zoom marka maşa var üzerinde gelen maşa çok kalitesiz olmalı diye düşünüyorum zor çalışıyor bu arada geçen yaz öğrendim bisiklet sürmeyi biraz konulardan uzağım yokuslar biraz zor geliyor bana lastiği mı değiştirsem rubleyi mı değiştirsem diye kara kara düşünürken acaba kilitli bir maşa mı alsam ya da sabit diye şeytan dürtü birden sizin onerebileceginiz bir maşa var mı ben Suntour XCR 26" Gidon Kilitli Beyaz Konik Maşa buldum 370 TL ye önerir misiniz? Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende salcano ng 750 kullanıyorum suntour xct hlo 100 mm almayı düşünüyorum ben hareketyqpıyorum tek teker bunny hop v.b bu maşa bana yeterli olurmu?@ByRe4L suntour xct, xcm, rockshox xc30 kullanmış biri olarak konuşayım. Xct baya baya kötüydü. Çalıştığını sadece kaldırımdan inerken hissedersin. Xcm bakımlı olduğu sürece güzel çalışıyordu ama bacakları çabuk boşluk yaptı ve ağırdı. Ayrıca preload ayarını yapmak zor oluyordu. Xc30 ise hafif olmasa da ağır da değildi. Malzemenin sağlamlığını da hissettiriyor. Ayrıca her maşada olması gereken en temel ayarlardan biri olan rebound ayarı da var.
Bulduğunuz xcr sıfırsa ve kadronuza uyuyorsa alınabilir. 370 liraya fırsat kollayarak 2.el maşa da alabilirsin ama xcr' nin dağ yollarında çok zorlamadan süren standart kullanıcı için yeterli geleceğini düşünüyorum.