Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu parça ne işe yarar?

Bir işe yarayan bir alet değil. Bisiklet yolunda giderken bile bir işe yaramıyor. Hatt hutt hööö öküz çekilsene dersen daha çok işe yarar.

Scudo
Bi gün bisiklet yolunda gidiyorum . Hatunun birisine bağırdım. Zil taksana dedi. Bende nerene dedim . Salak 7000 tllik karbon yol bisikletine zil takacam. Ondan sonra bir daha bisiklet yolunu kullanmadım. Zaten bisiklet yolu köpek gezdirmek falan için

Bisikletimi bakım için bıraktım ilk bakım profosyonel bir elden olsun istedim ama ilk önce şu zımbırtıyı sökmesini rica ettim :) kendi bakımımı yapmayı zaman içinde öğrenirim, gerekli ekipmanım da yok zaten şu an. Pazartesi bisikleti teslim alırken mağazasından aksesuarlara da bakacağım ışık kask eldiven vs..

Merakımdan dolayı konuyu tıkladım her sayfaya baktım ikna olmadığım için ama hakikaten farenin 8 ila 10 tıkı ve bu mesajı yazarken klavyede tuşladığım tuşların ömrü israf oldu:ckskc:

Bunun için konu açmaya değmez be... B.ktan bir zil o işte. İşimize gelmiyorsa okumayalım değil mi bu konuları.

evet zil :D

ben de ilk aldığımda kolu aşağı indirince ses çıkacak sanmıştım. bir kaç defa denedim ve çıkmadı tabi. bozuk sanmıştım ama kolu hafifçe bastırıp bırakınca gidip öndeki yuvarlağa çarpıyor ve tınn diye bir ses çıkarıyor.

bisikletin üzerinde hediye olarak verilmişti sanırım bana... hiç zil olmamasından iyidir. hızlı giderken işe yaramaz da, yavaş sürüşlerde işe yarar.

2 liralık zil. Ses çıkmıyorsa üstten çevir aç sonra tam sıkmadan geri tak. Sımsıkı olursa ses çıkmaz, ona göre deneye deneye ayarlayıver işte...

Biri video cekeydi de aydinlataydi keşke :D asdasdasdasdasdasdasd :)

@ElcaSeJawS
Konuyu açarken düşünmüştüm işin aslı :D

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Geri