Bu listede benim base layer Black Spade Pro içlik / Insulatıng layer Btwin 500 ceket / Protective ise havaya göre yağmurluk veya goretex ceket. (Bende LCW'den aldığım 90 TL'lik ceket var)
@Raptor8
Zaten yazın kışlık, kışın yazlık bakacak paramız olsa burada uğraşmazdık öneri için
Bu üründe teri dışarı atar diyor ama üstünde bir katman daha olduğu zaman işler değişir mi acaba diye endişe ediyorum.
Atlet, uzun kollu günlük tişört, 60 liralık bim ceketi kombinasyonu var bende içlik için araştırma aşamasındayım, orta katmanı ne yaparım bilmiyorum ama ceket işimi görüyor. Leş gibi terlesem bile üstümü değiştirmeye ihtiyaç duymadan sürmeye devam edebiliyorum. 50km hızın üstünde bile zerre rüzgar hissettirmedi daha.
Onun dışında eksiklerim yazlık spd ayakkabısını kışın kullanmak için çorap ve kılıf, eldiven. Eldiveni de kızak eldiveni almayı düşünüyorum. Bir eldivene minimum 100 lira vermem ben arkadaş. (link)
Bu arada bahsettiğiniz teknoloji gore tex. İşin sırrı havanın geçebileceği kadar büyük, suyun geçmesine izin vermeyecek kadar küçük gözenekler. Tabi bu teknolojiyi içeren kıyafetleri toplamaya harcayacağın parayla orta seviye dağ bisikleti alabilirsin :rolleyes:
BerkEvren
10 derece üstü için kısa bir forma ile tayt demişler. Bizi görseler, bisikletle kovalarlar o zaman
İçlikte bende blacksparede level 2 kullanıyorum. Pro ile elbette farkı vardır. Belki birazda oradan fark oluyordur.
Mustafa Zeybek
Aynen, ama tam olarak demek istediğim bu değildi. Dolar kurunu baz alırsak, geçen yıl bu aylarda kışlık ekipman toplayan birisi ile bizim aramızda ciddi farklar olması lazım.Bir kaç yıl önceden bu eksikleri giderseydik daha iyi olacakmış ama işte...
Sende içlik ve orta katman kalmış, ben gene sadece orta katmana kadar eksiği indirebildim.İşin zor hacı Seçmek ayrı bir dert, masrafı ayrı
Uzun kollu formalardan bu ikisi arasında hangisi sizce?
(link)
(link)
Hepsi kağıt gibi maşallah.
@srdrmrs
Pro serisi iyi duruyor, site hakkında bilgin var mı nasıl güvenilir midir acaba?
@UPCycling boyum 193 olduğu için ellerim de büyük, o yüzden aliexpress eldivenleri tercih etmek istemiyorum. Yazın bie tane almıştım parmak araları sıkmıştı büyük küçük değişecek karıştırmışım, değiştireyim
Bu nasıl bir öneri. 10'da kısa kol giyinin demişler, çok ilginç. 10°C'da ben buradaki -1 4° tavsiyesinde giyinince ancak ısınıyorum. 2-3°C'da gerçekten ne giyeceğimi şaşırıyorum.
@darkdream Tablo fikir verme amaçlı. Siz bilebilirsiniz hangi derecede ne giyeceğinizi sonuçta. Mesela benim için bu liste 15℃ 10;℃ ve 5℃ Altı şeklinde.
@UPCycling
Hocam, sitedeki ürünler bildiğin paintle çizilmiş gibi, ilk defa böyle bir satış sitesi gördüm.:confused:Hani ithalatçının hazır şaplon ürün fotolarını olduğu gibi paylaşanları gördümde, ürün tanıtı mı diye resim paylaşanları ilk defa görüyorum.
elimde olan ürünler bunlar masrafım çok oldu açıkçası kış şakaya gelmez hasta olmak istemem
craft marka uzun normal termal tayt ve bacak ısıtıcısı
btwin spd kılıfı
btwin mevsimlik
castelli mevsimlik
Torku Exuma marka kışlık ceket
btwin kışlık ceket
castelli uzun tayt
kışlık uzun termal pantalon tarzında ürün
15 derece üstü için içime termal ve mevsimlik uzun kollu yetiyor + buff ve eldiven
decatlon ürünlerinide yeni aldım tavsiye ederim fiyatları uygun
eldiven oldukça iyi yumşak yapısı ve polarımsı
yelek polar yapısında sıcak tutuyor
bandana biraz dar geldi kulakları çok sıkıyor
arkadaslar merhaba, bende kışlık giyim için softshell mont bakıyorum, ancak bisikletmontu almayacağım günlük giyimdede kullanmayı düşünüyorum şu iki ürün arasında kaldım siz nedersiniz?
(link)
(link)
@dariusblack üst linkteki montu kullanıyorum çok çok memnunum. The north face, columbia ve jack wolfskin’in shoftshell montlarını da kullandım ama kesim konusunda bunun kadar memnun değilim. Rüzgar kesme konusunda iyi diyebilirim, yan tarafta nefes alan kumaş kullanılmış. Vücuda tam oturan bir yapısı var. Diğer alt linkteki montu decathlonda deneme şansım oldu biraz sert bir kumaşı var garip geldi bana rahat edemedim.
Kaç seferdir polar ceket için ne yazmışlar diye giriyorum. Konunun başlıkla bir alakası kalmamış neyse exumada 30 liralık bacak ısıtıcısı var almış olan varsa bilgi verebilir mi.