Konu sacmaliktan baska bir sey degil, 26 yasindaki bir insan bozuk yolda bisikletin bu hale gelecegine inaniyorsa ............ gerisini siz düsünün. Maksati ya konubasliyla dikkat cekmek yada dalga gecmektir. Arkadasi nereye koymus bu fotografi, link versin bakalim.
@Murat Cömez
Kardesm bisikletin doğasından pek anlamam 2. Sayfada yazdım resmi nerden aldığımı. Orada başka yorumlarda war ,doğal olarak yol bisikleti almak kafamda oldugu icin bilen anlayan Arkadaşlara Bi sorayım istedim.
Konuyu açan arkadaşa da bir şey demek doğru olmaz.Arkadaş sonuçta henüz yeterli bilgiye sahip değil ve bilgisiz bir arkadaşı tarafından bu düşünceye sokulmuş.Ben de eskiden her kaldırımdan inildiğinde jant yamulacağını söyleyen kişileri duymuştum ve ciddi anlamda yol bisikletinden soğumuştum. )
@defro
Bu biraz bozuk yolda giderken kırıldı yalanını bisikletle uzaktan yakından ilişkisi olmayan biri bile yemez hatta çocuk bile yemez.
Ben sizin bu konuyu gerçekten açtığınıza inanmıyorum.
@defro
1. Sizden 16yas büyük olduguma göre sizin kardesiniz olduguma hic sanmiyorum
2. O bisikletin bozuk bir yolda gelemiyecegi sadece biraz mantik isi, @Berke K. nin dedigi gibi bir cocuk bile o hale gelmeyecegini düsünebilir
3. 2. sayfada nerden okudugunuzu yazmissiniz ama herhangi bir link yok. O deginiz sayfadaki yorumlar ironi olarak yazilmis oldugunu düsünüyorum.
O gene iyiymiş. Bak benim bisiklet istanbulun taşlı yollarında ne hale geldi, eridi bitti, bir tek selesi kaldı. Seleye biniyoruz öyle gidiyoruz kadrosuz tekerleksiz. Allahtan sele karbon da sıkıntı olmuyor. Yoksa ayvayı yemiştik