Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu saçmalığa siz de dur deyin!

Scudo
Dünyanın en pahalı elektriğini kullanıyoruz.
Dünyanın en pahalı suyunu kullanıyoruz.
Dünyanın en pahalı otomobil fiyatlarına sahibiz.
Dünyanın en pahalı telefon ve elektronik eşya fiyatlarına sahibiz.
Dünyanın en pahalı benzini bizde.
Dünyanın en pahalı mazotu bizde.
Dünaynın en pahalı bürokratik ücretleri (pasaport, kimlik vb) bizde.
Dünyanın en pahalı alkollü,alkolsuz içecekleri bizde.
Yani özetle dünyanın en çok sömürülen halkıyız.

Ama kendimizi rahatsız etmeyen şeylere asla sesimizi çıkarmazken,
Bizi rahatsız eden şeylere herkesin ses çıkarmasını istiyoruz.

Hanımefendiler, beyfendiler AKK 3 olmasın 5 olsun istiyorlar.
Her türlü internet erişim hizmetinde yüklüce kazık yediğimizi idrak edip dünya standartlarında hizmeti dünya standartlarında fiyatlarla talep etmediğimiz müddetçe hiçbirşey elde edemeyeceğiz.

Ben evimde internet erişimi kullanıyorum. Cep telefonumdaki internet ve işyerimdeki internet bana yetiyor.
Beni rahatsız eden şeylere sesini çıkarmayanların AKK gibi sorunları bu durumda beni niye alakadar etsin?

Ucuza internet için tt tekelinin bitmesi lazım, akk de işine gelirse alırsın işine gelmezse almazsın.
Önceden 30 liraya 4 gb paketler vardı, hız arttıkça kota da artıyor.
Şimdi fiber geldi bunda bile akk var.
Öyle bir illeti kaldıracaklarını sanmıyorum, inşallah kaldırırlar ama daha önceden de denemişler ve 1den 3e çıkmış hız...

Bedava 1 Gbps internet yok mu alan diye bağıracaklari günlere bir 5 yıl kaldı. Tabii ki japonya da.

Merhabalar arkadaslar,
AKK; Adil Kullanim Kotasidir. Belirli bir internet alanini geçtiginiz vakit internet hiziniz fazlasiyla düsürülür. Ay basina kadar internetinizin hizini en asagilara çekmektedir. Neredeyse her pakette bulunan bu sistem; internet kullanicilarini, sadece dosya yükleme yapmak isteyenlerin degil: film izlemek, video izlemek, bulut kullanicilari için bile bir engel teskil etmektedir.
Unutmayin internette geçirdiginiz her dakika AKK'ye yansimaktadir.
Buradaki kampanya amacimiz AKK'nin düzenlenmesi veya kaldirilmasidir.
2015 kosullarina ve yorumlarda da okuyacaginiz bilgilere bakarak AKK'nin internet yasamimiza nasil zarar verdigini sizler de göreceksiniz.
4 gün içinde 10.000 katilimciyi geçtik. Hepinize sonsuz tesekkürler!
Hedefimiz olabildigince ses getirmektir. Her imzada ilgili yerlere sizin adiniza mail gitmektedir.
Eksik olmayin dostlarim.

Suan ki 3 mb lik sinirlama oncesinde eskiden akk den sonra hiz 1.5mb ye dusuyordu 50.000 imza topladiktan sonra 3 mb ye cikardilar
Sesimizi cikarmadikca bu yezidler bizi ezmeye devam edicekler
simdi ise bulgaristan ve turkiye internet fiyatlarina bakalim
Hız: 100 mbps
Kota: Hiçbir kısıtlama yok
Ücret: Ayda 13 Bulgar Levası (20 Türk Lirası)

16 mbps 50 GB adil kullanım kotalı ADSL internet aboneliği: 73 TL

Imza icin link (lutfen destek olalim en onemlisi bu)
(link)

Twitter da sesimizi duyurmak icin
(link)

Harekatin ana baslangic noktasi forum dh dir
Konu linki
(link)

Kampanyaya sonuna kadar destek verelim lutfen
Bulgaristan 100mps hiz akk(kota) yok
Turkiye 16mbs hiz 50gb akk 73 tl
Simdi bizim bulgaristandan ne eksigimiz var adamlarin ucaklarini tamir edicek paralari yok

TTNET'ten birkaç yıl önce ailecek kurtulduk, o zamandan beri AKK gibi saçmalıklar olmadan sınırsız internet ile filmleri 1080p olarak çok rahat izleyebiliyorum, bazen bilgisayardan kaynaklanan sorunlar olsa da internetim genelde çok hızlı, bence sizler de bir an önce TTNET'ten kurtulun, kısa bir zaman önce vikipedi de bazı maddelere sansür uygulamışlar, ben böyle saçma bir şirket görmedim.

Meraba arkadaşlar.

Dün Sadettin yöneticiye PM attım cevap gelmeyince konuyu açmak zorunda kaldım.

Biliyorsunuz ki evine internet çeken herkesin belli bir kotadan sonra hızı 3 mbit'e düşüyor. Mesela reklamlar'da sınırsız 24 mbit internet 59 TL deniyor fakat 75 GB kota veriyor ve bu kotayı aştıktan sonra internet hızı gelecek aya kadar 3 mbit'e düşüyor. Bunun sebebi ise AKK olması yani Adil Kullanım Kotası deniyor. Bu uygulama 2009 yılında getirilen bir uygulama amaç herkesin eşit şekilde internet deneyimi yaşaması için maalesef durum hiçte öyle değil.

(link)

Forum donanım'daki konuya bakarsanız durumu çok daha iyi anlayacaksınız burdan fazla bir şey yazmama gerek yok zaten eminim bir çoğunuz zaten bu sahtekarlığın farkındasınızdır.

Bisikletforum aile'si olarak bizlerde sessiz kalmamalıyız.

(link)

Burdan AKK kalkması için bir imza atabilirsiniz. Biliyorsunuz ki bu Forum'a bile girerken bisiklet ile alakalı foto ve videolara bakıldığında giden kotanın haddi hesabı yok. Bu adil dedikleri AKK adeletsizliği için sessiz kalmayalım.

Eklemek sormak istediğiniz varsa bu başlık altında yazabilirsiniz arkadaşlar.

Sonuna kadar destek verelim arkadaşlar ve abilerim siz youtubeye videoları 1 mbps ile yükleyip akk aştıktan sonra 3mbps indirme hızına düşüyor ve sizi kelepçeliyorlar lütfen bir imza bi sesimizi duyuralım...

Vınn iyidir :) ama bu sene düşünüyorum olursa iyi olur.

Yoğunluktan vb. sebeplerden ötürü olan kısıtlamaları bilemem fakat adil kullanım kotası düşük tarifelerde ticari amaçlara kaçıyor (yok şu gb şu kadar tl vb.)
her ne kadar adil kullanım kotasına hiç takılmamış olsam da takılanlar için hızı en azından gündelik kullanıma daha bir uygun duruma çekmeleri insanlar için daha iyi olur

Adil kullanım kotası konusuna siyaset katmak ne kadar doğru bilemem.

@Soner H. Arslan İslami usul falan ne alaka girmek istediğin akademik siteye zaten girersin bir şekilde başka tip siteler arıyorsan da girersin konuya din katmanın bir anlamı yok

Bosverin internet hizi dussun millet pc basinda durmasin disari ciksin hatta imkan olsa ulkeden interneti okullar kamu kurumlari haric heryerde yasaklansin hatta elektirigidw yasaklayin kitaplari cikartin mumlari cikartin dogaya gidelim sehirleri bosaltalim cok dertlenmisim be

Bence kota artmalı :D Herkes youtuberim, yayıncıyım diye geçiniyor sonra. Twitche bakıyorum da oyun oynamayı spormuş gibi gösteren müsabakalar (e-spor diyor zaatı muhteremler) , sanki oyun oynayınca onlar kadar para kazanacağını zannettirmeye çalışmalar (adam gerçekte yat almış :eek:) vs. vs. gidiyor bu. Çocuğunuz varsa gerçekten dandik bir bilgisayar alın. Oyun oynayamayacağı bir alet olsun.

Geri