Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu sefer de Pinokyo'yu diriltiyoruz.

bu arada üstadı da tebrik ederim Naiften sonra yine harika bir iş çıkarmış.

Scudo
pinokyolar gercektende cok hoşlar. katlanıyor olması kendisini avantajlı kılıyor.

ben daha 5 yaşındayken pinokyo ile bi kaza yapmıstım akıllara zarar . hastahenelik olmustum. aldınmdan tas ayıklıyorlardı. Hala hatırlıyorum.

kötü anısı var bende ama abimiz pinokyoyu cok guzel toplamıs ellerine sağlık :)

1977 yılında babamın hurdacıdan alıp yenilettiği pinokyom aklıma geldi. Hislendim şimdi. Hislendim çünkü sokakta o bisikletimle oynarken, babamın tutuklanışını ve götürülüşünü onun üzerinden seyretmiştim. 10 yaşındaydım ve askeri cip babamı alıp bilinmeze götürmüştü. Babam beraat edip 45 gün sonra işkence görmüş ve zayıflamış halde eve döndüğünde, pinokyom yine yanımdaydı sokakta....

Ama annem bir hurdacıya sattı ben büyüyünce onu. Keşke.......

İyi saklayın onu... Kazasız iyi hatıralarla dolu sürüşler dilerim.

Not : Lütfen hatırama farklı manalar yüklemeyiniz. Tşk.

Bu bisikletin bende hem iyi hem de kötü anısı vardır. Babam onu Fatih, Şehzadebaşı'ndaki bir mağazadan almıştı. Bebekliğimde balkonda sürdüğümden sonra kullandığım 2. bisikletimdi. Başta arkasında 3. mini bir tekerlek monteydi. Düşüp kalkarak bisiklet üstünde durmayı öğrenince onu söktük. O zaman toprak ve mıcır olan mahallenin yollarında sürmekteydim. Kardeşimle birlikte 2 kez binmişliğim vardı. İlkinde annem bizi alışverişe yollamıştı, ben de daha fazla bisiklet süreyim diye yolu uzattım. Alışveriş yaptık ama eve döndüğünde annem ikimizi de dövmüştü ve 1 hafta dışarı çıkamama cezası almıştık. İkincisinde yine arkamda bana tutunan kardeşim, evimin sokağının aşağısında fren yapmakta gecikince benle birlikte bisikletten düşmüş ve düşmenin acısından mıdır nedir, bisikletten soğumuştu. 1989'da bisikletim, o dönem apartmanımızın en üst katında oturan ve aramızın limoni olduğu bir komşunun oğlu tarafından o zaman onu koyduğumuz apartmanın bodrumundan çalındı. O nedenle şimdiki bisikletimi aldığım 1995'e kadar bisiklete binemedim.

@aydin merhaba bana pinokyo sticker lazim yapan var mi biliyomusunuz eskisehirden yaziyorum burda kimse yapmiyor butun reklamcilara gittim kimse yapamam dedi sizin var mi bildiginiz bir yer yapan

Geri