Scudo Sports

Bu Site Üzerinden Bisiklet Seçermisiniz ?

estelley

Üye
Tepki
0
İsim
muhammed
Merhaba arkadaşlar bu site üzerinden bana bisiklet seçermisiniz genelde istanbul içi süreceğim en fazla 850 lira para verebilirim Boy 1.84 - Kilo 110 Zayıflamaya Yönelik Alacağım Bu Site Üzerinden Seçme Nedenim Evime Çok Yakın Olması Direk Mağazasına Gidip Alacam

Site Link : (link)

Scudo
@estelley Merhaba, hoşgeldiniz. Hangi site üzerinden?

@kadirhan

Kusura Bakmayın Site İsmini Yazmaya Unutmuşum :)

(link)

@estelley
@kadirhan

Hoşbulduk Bu Arada :)

Evet Konu Güncel

Anadolu yakasında isen mosso satan yerler öğrenebilirim. O mağzaya yakın sayılacak.

@sirdilemma
mlsf avrupa yakasındayım 900 lira bütçem var birazdan gidip alacam bisiklet inşş kazıklanmam :(

Kilo 110 ise 38lik lastik taktırmanı tavsiye ederim. Alırken bu işlemi yaparsan iyi olur. Bir de fixie olmasın. Carraro'lardan ya da Sedona'lardan beğen al derim. Sedona 300 uygun olur.

Merhaba hocam
Öncelikle bisikleti nerede kullanacaksınız, evde trainer üzerinde mi, asfalt yolda mı, dağda bayırda mı, kusura bakmayın oturduğunuz şehri bilmediğim için soruyorum. 185 boy 106 kg yim. Önce MTB aldım ardından lastiklerin kalın olduğunu ve akıcılığı olumsuz etkilediğini düşündüm lastikleri incelttim, kitlenebilir maşa vardı onuda kitledim ki yokuşlarda(çıkarken) enerji kaybettirmesin, sonra dönüp baktım ki ben dağ bisikleti almasamda olurmuş :) şimdi de ufak ufak yol bisikletine geçiş planları yapmaya başladım. Kilo vermek istiyorsunuz benim gibi anlıyorum ancak kilo verirken keyif de alabilmek için uygun tarzı belirlemeniz hoş olacaktır. Hatta mümkünse acele etmeyip en azından bu gece için yarına erteleme sağlarsanız, güzel bir kaç fikir geleceğine eminim.
Hayırlı seçimler

Merhaba, Amaç zayıflamaksa spor salonuna yazıl, güzel de bir diyet yap (şekersiz, ekmeksiz, pilavsız, makarnasız beslen) 2 ayda 10 kilo verirsin zaten. Ondan sonra güzel bir bisiklet alırsın kendine. 110 kiloluk bir adam 2 hafta sonra bisikletten soğur, dizlerine yazık. En azından 85 kiloya düşmeye çalış. Bol şans.

Geri