Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu yollarda benimle mtb yapmak isteyen?

@???? Geçenlerde @mariokaldato rüyasında Rihanna ile downhill yapmıştı. Sen de yorganı açık bırak uyu, kim bilir belki Rihanna ile gezmek sana da nasip olur.:koptum:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Abdllh
Söylediklerini mesajını okuduktan sonra belki rihannayı gorurum diye işyerinde yapmaya çalıştım.bulent ersoyun makgajsız hali çıktı.nerde hata oldu acaba?

@???? Rahat yatakta denemelisin. İşyerinde uyguladığın için Bülent abla çıkmış sana.:koptum: Ne kadar rahat yatak, o kadar güzellik.:D (Tüh bunu ilk mesajda belirtmeliydim. Unutkanlık için kusura bakma.:p)

• Beğen
???? Harika yerler. Emin ol çok şanslısın.para versem bile böyle yerderde gezmek malesef konumun gereği bana nasip olmaz.

Beni benden aldın dostum, nasıl bir güzelliktir burası!

• Beğen
kardeş tam benlik yerler doğası hemen hemen alanya ya benziyor dağları yolları ormanı .gerçekten süper yerler.

@????
Abii buralara teker basmaya kıyamam yaa...

Öyle bir yerde yaşasam kendimi geliştiririm inanılmaz güzel bir yer

ahh memleketim benim... önümüzdeki yaz uğrarsam kiralık bir mtb ile gezmek isterim

Çok güzelmiş gerçekten izne çıksamda pedallasam o tarafa doğru 1 ayda gider gelirim artık :) ama değer

5 yıldır gidemiyorum memlekete içime taş oturdu resmen fotoları görünce.

karadenizin her yeri güzel :D dağlarda güzel zaman geçiyor hele ki bisikletle

Bizim ki de böyle güzel bir ilçe işte sırf uzaklaşmamak için okulu yakına yazdım beraber pedallamak dileğiyle güzel fotoğraflar hemşehrim :)

Çok istiyorum böyle yerleri gezip görmeyi. Hele bi de bisikletle efsane olur ya.

Görele deyince aklıma biri geldi,eskiler bilir.Yanılmıyorsam Serkan Namazcı adında biri vardı forumda dağ bisikleti kullanıyordu,kar kıyamet dinlemeden yoluna devam eden bir insandı.Acep halen öyle mi ? :)

Super bir yer burda insan bisiklet surmenin ayri bir zevki vardir.Yoruldugunu bile bilmez insan valla.Bisiklet nereye sen oraya.Arkadasimiz şansli boyle biyerde olmak bir ayricaliktir.Kazasiz belasiz kardesim.

Görele çok değil 58km uzağımda ama artık forumda orada tura çıkacak arkadaş var mı çağırsa da gelsem ?

Geri