Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu zamanda bisiklet alınır mı ?

Valin

Üye
Tepki
9
Malum iki hafta sonra yeni yıla gireceğiz. Birçok marka yeni modellerini piyasaya sürecek. Üstelik önümüz kış.. Alacaksak bile % kaç indirim yapılırsa bu dönemde bisiklet alınır ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Nakitte herkes yüzde 10-15 indirimi yapıyor zaten.
Benim için yüzde 25 ve üzeri iyi indirim demek.
Ama bisiklete binmenin tadı paha biçilmez, eğer bisikletiniz yoksa o sebeple alın bir an önce.
Yeni yıl demek zaten yeni zamlar da demek...

@Ahmetgitar
Peki yeni yılla birlikte 15' modellerde zam olma durumu var mi yoksa sattiklari liste fiyati daha da düser mi ?

Bilmiyorum, öngörüm şu,
Esnaf kışın günü kurtarmaya bakar çoğunlukla. Amaç dükkanın genel masrafını çıkarmak ve biraz da kazanmak.
Yazın elbette daha çok satış yapıyorlar, öyle ki bazen müşteri ile doğru düzgün ilgilenecek vakit dahi bulunamayabiliyor.
2015 ürünlere gelince, yok zam gelmez ancak baharla birlikte yukarıda değindiğim sebepler yüzünden pazarlık şansınız azalır.

Yani kışın müşteri, yazın esnaf kazanır.

bisiklet alacam ama evdekiler engel oluyor :( nasıl ikna edebilirim onun peşindeyim bende

@Ahmetgitar size kesinlikle katılıyorum. Çok doğru tespit. @Valin eğer elinizde paranız varsa şu zamanda almak çok mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: Valin
Aldın aldın, almadın iş işten geçer... Piyasalar altüst olacak yakında...

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@caesar
Bisiklet için nakit olarak 1200 liraya kadar çıkabilirim. Aklımda v fren olarak merida crossway 20, hidrolik fren olarak ise carraro sportive 225 bulunuyor. Ama ya daha iyisini bulursam diye araştırmaya devam ediyorum :)

@Ahmetgitar
En azından %20 lik bir indirim için uğrasacagim o halde birkac hafta icerisinde

• Beğen
Tepkiler: caesar
ben de bisiklet almak için şubat ayını bekliyorum. kış bitmeden alırsam avantajlı olacağımı düşünüyorum. ayıptır söylemesi bütçem de hazır; fakat şimdi alacak olursan mart'a kadar kullanamayacağım. o zaman şimdi neden alayım? şubat'a kadar avantajını kaybedersin diye düşünen varsa; eğer anlatabilirse memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: Valin
Döviz fırlarsa fiyatlarda fırlar..

@alinahit şubatta havalar yavaştan ısınıyor.
Oysa ki soğuk hava ve karda da bisiklet sürmek keyifli.
Bu keyiften mahrum olmak isteyeceğinizi sanmam :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
ocak ayı ile birlikte zam gelecektir kesin.
ben cube analog 29 aldım 2014 model daha yeni 1500 tl ye iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum. sizce fiyat iyimi?

@maboc
25 yasindaki birine bence kimse karisamaz. Cocuk olsaniz durum baska olurdu tabiki.

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
bisiklet sürmek istiyorsan 1 gün beklediğin hata.
yeni modelmiş indirimmiş işin bahanesi
illaki içine sinen bütçene uygun bir model vardır.

yıl sonu indirimleri için çok güzel fırsat dönemi, yılbaşından sonra carraro modellerine %20lerde zam geleceğini söyledi samimi olduğum bisiklet mağazası, diğer gruplarıda bilemiyorum ama ciddi indirimler yapılıyor o net

@Murat Cömez bilemeyiz ki özel durumları.
Ben 35 yaşında yalnız yaşayan insanım ona rağmen babamlar gıcık olmasın diye cannondale caad 10'u bin liraya aldığımı söyledim onlara, daha da durmadım, cyclocross aldığımda cannondale in lastiklerinin değişmiş hali olduğunu söyledim, katlanır bisiklet aldığımda da arkadaşımın bisikleti olduğunu söyledim :)

Ona rağmen kızıyor adam :D

Döviz uçuyor, iş gücü zamlanıyor, üst seviye modellere ilgi artıyor. 2 sene önce 0 bisiklet alanlar, aldığı paraya 2. el satıyor... (tabii aldığı fiyata satmak güvenilir ve popüler marka bisiklet alanlar için geçerli)

Geri