Scudo Sports

Buda Benim 18 Kg'lık Bisikletim :)

arkadaşlar kimse küççük görmesin herkezin ilk bisikleti bundanda iyi değildir bence hayırlı satışlar..

Scudo
Sevgili Arkadaşım ;

Bisikletin ile aranda duygusal bir bağ var ise bunu anlayabilirim. Ama şundan emin ol ki o bisiklet ağırlığı açısından seni çok yorar. Uzun yolda hiçbir sürüş zevki vermez.Ayrıca aynı bisikletin bir üst modeli bende de vardı. Fakat orta amortisör (esasında amortisör demek yanlış olur,yay.) enerji kaybına neden olur,daha çok yorulursun. Bence orta seviye ve sadece ön amortisörlü bir bisiklet alırsan aradaki farkı anlayacaksın. Mümkünse 13 kiloyu geçmeyen birşey al derim.

• Beğen
Tepkiler: Salih Çoban
abi çift amörtüsörlü bisikletler genelde ağır olur buda sürücüyü olumsuz etkiliyo önden amörtüsörlü alsan(tek)daha iyi olur bisiklet bu motorla gitmiyo boşa yorar senin

@Utku Soğancıoğlu

Bence Dalga Geçmemelisiniz bende öyle başladım mümkün olduğunca ilerlemeye çalışıyorum kendimi pro görmüyorum ama sizinde oralardan başladığınızı düşünüyorum lütfen biraz önem verin

• Beğen
bu bisiklete sıfırken bi binin. çok güzeldir. arkadaşta var 400 e mi ne almıştı. hala sıfır gibi. pabuçları bike değişmedi yani.

• Beğen
Kardeş bence sen bu bisikleti sür gez toz eğlen.Satma bence eğer daha iyi bir bisiklet almak istemiyorsan.

• Beğen
ön frende bir problem var herhalde aman dikkat tek fren tehlikeli olabilir saygılar

• Beğen
Alacağım Kardeş :) Satmıyorumda Zaten Vazgeçdim.. 50-60 TL'ye Vereceğime Saklarım Daha İyi ..

@sgtalper

Bir Problem Yok Aslında Çünkü Fren Yok :)

Ön Fren Eskişehir Yarışından Bir Gün Önce Problem Yarattı Ve Soktum :) Yarışı Tek Fren Tamamladım..Ondan Sonrada Takmak Istemedım..

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
ön frende bir problem var herhalde aman dikkat tek fren tehlikeli olabilir saygılar

• Beğen
Bu bisiklete bu kadar laf söylendiğine göre demekki ben ilk bisikletimin resmini koysam oturur ağlarsınız artık :D

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Geri