Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Buda Benİm Antİka Spor Aletİ Bİsİkletİm

A

Anonim

Silinmiş hesap
merhaba arkadaşlar bana dedemden hatıra olarak kalar antika spor amaclı bisiklti bıraktı bende boş zamanlarımda onunla antıran yapıyorum ve sizinle paylaşım dedim tek ve ilginizi cekecek birsey bütün arkaşlara iyi pedallar
(link)

Uploade(link)

d with [UR(link)

L=https://www.bisikletforum.com]ImageShack.us[/URL]

Scudo
Fikir orjinal ilk defa böyle birşey görüyorum.Yanlız kafama takılan bir şey var.Sığıyormusunuz üstüne?

gayet normal sıgıyorsun biraz kücük kalıyor ama yinede kullanılıyor

İlginçmiş :D orjinal bir ürün ama :D

güzel hoş birşeye benziyor.
agır antremanlar için birebir :D
kas yapmak isteyenlere =)

gevur yapmış :D işin şakası bir yana bence ağır bir antrenman için kullanıla bilir.o tekerleğin dönüşünü engelleyecek parça sanki çok sıkı tutuyor.

yok lastiğin havası biraz az gibi. tasarım harika olmuş, bence bütün yapılanları onaylamak ve geliştirmek görevimiz olmalıdır. biz kendi kendimize yeteriz.

abicim burada paylaşılan tüm resimlere nezaket geregide olsa bazen güzel deniliyor arada güzel olmayanda var ve bende dürüst olup nezaketi bir tarafa bırakıp yorum yapıcam...hic güzel degil abi hiç hoşumada gitmedi:)

selam arkadaşlar önemli olan bunun beyenilmesi deyil bizim gözümüzde eskilerin unutmaması önemli olan eskileri canlandırmak benim dedemin zamanından şimdiki zaman birdeyil eskilerin yerini hiç birsey tutamaz onun bir eseri var benim gönlümde eskiler har zaman yenilerden saglam nasıl shımano eskiden japondu simdi singapur ve çin tawan el attı kadroların bile orjinalliyi kalmadı benden bukadar önemli olan eleştiri deyil eskileri canlandımak teşekürler arkadaşlar

Şeklen pek tutmadım, ama kesinlikle orjinal birşey. Değişik bir renk....

bisiklet pinokyo değil mi.en azından eskiden pinokyoydu sanırım :) düşünce harika

Geri