Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Buda benim Kızım(dı)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmam dileğiyle

Scudo
sayın abicim bence baya bi avantajlısın ağırlık konuşunda :) hatta arkaya filan 4 5 kilo daha ağırlık koy yokuş aşşağı daha ii bi performans sağlar !!!
TAVSİYELER :
- 6 7 tane kilit (şifreli olsa ii olur)
- sağlam bi pompaya bağlı havalı korna
- bir sürü boncuk palet v.b.
- bir paket yara bandı (ne olur ne olmaz diye)
- yaldızlı yazılar (canısı,gülüm,belalım,memoli v.b )
ŞAKAAAAA !!!

sayın abicim bence baya bi avantajlısın ağırlık konuşunda :) hatta arkaya filan 4 5 kilo daha ağırlık koy yokuş aşşağı daha ii bi performans sağlar !!!
TAVSİYELER :
ŞAKAAAAA !!!:D

sayın abicim bence baya bi avantajlısın ağırlık konuşunda hatta arkaya filan 4 5 kilo daha ağırlık koy yokuş aşşağı daha ii bi performans sağlar !!!
TAVSİYELER :
ŞAKAAAAA !!!
Kaç yaşındasınız?

Çalıştığım firmanın bi şubesinin önüne geçen bir bisiklet bırakılmıştı. Bisikletin sahibi 2 gündür piyasada yok. Kilitte yoktu bisiklette. Benim Ares e çok benziyor. Bi müşteri unuttu diyeceğim ama hala piyasada yok.

Ben kilit takarım, bağlı olduğu yerden çalarlar. Elalemin bisikleti 2 gündür kapıda duruyor. Götüren yok :p

Bisikletin renkleri çok hoşuma gitti. Özlemişim arka amartisörlü bisiklet kullanmayı :)

Bisikletin üzerinde bi internet sitesinin adresi var. Birazdan o forma bisikletin resimlerini bırakarak sahibini araştıracağım. Bayada alışmıştım bisiklete ya :(

Acaba diyorum Ares arkadaşını mı gönderdi beni ziyaret için :p

@trial_edy

Haftada bir binme şansım olsada, Teşekkür Ediyorum ;)

Hortlatmış olacağım ama hey gidi günler hey. 13 yıl önce burada arkadaşlarla birlikte karar vererek almış olduğum NG450 hala elimde. Sağlam bisikletmiş, hala ilk gün ki gibi duruyor yanımda :) Seçmemde yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum ;)

İnanmak istemeyenler için bu da resmi :)

Salcano.JPG

Geri