Scudo Sports

buda benim street makinam...

bn ne bmxe ters bınıorm ne bunnny cekmeye calısıorm ıns ıstanbula gelırsınde bıraz surerız senle

Scudo
ıns ztn gelcem sürceezz birlikte :D yormayın kafayı hem belki street e baslarsınız biseler paylasırızz

@neodim_bmx

sen daha steven hemilton izle yavas yavas arkadan gelionzz ... ayrıca bn ruh durumumu üstün görmüorm 180 le 3 mt ileri atlıorm... depişmek istiosan gel... ayrıcaa çıkar karsıma türkiyede ii yaptıqını bilen herhangi birini herşeyine depişirim ztn istanbula geldiimde de görürsünüzz... smt avsar grind de bana fark koyar ve türkiyede kralı gelse yenemez onu o ve bn 1.2 olcaz karar kesin varsa yiqit çıkar yarısmada karsımıza

Ve grup olarak gelirsek watson kardesim manual de koyar smt kırlar kardesm 180 de table top da koyar volkan krdsm daha gelisio

beyler boş muh yapmayın herkez kımın ne yptıgını bılıyo ve herkes mıllıte sekıl olsun dıe bınmıyo herkez kendısı ıcın bınıyo gıdın egonuzu baska yerde tatmin edın

Boşu boşuna tartışmayın arkadaşlar, ortak paydamız bmx. Kötü binen yoktur bence hava için binen vardır.Yinede birbirinizi kırmayalım, bmx ailesi olarak hepimizin amacı aynı ve biz hangi şehirde olursak olalım dostuz.(BMX sorunlarımızı çözmenin ve kendimizi ifade etmenin en iyi yoludur).

option'ın sadece beyaz rengi var diye biliyodum.bu 2008 park deil mi?

ya bunlar egolarını mı tatmin ediolar ya?bi insan isterse dünyanın en ii bmx'cisi olsun yine de biraz alçakgönüllü olmasını bilmelidr.neodim_bmx kardeşim sana çok hak veriyorum.bmx'ini çok beğendim kazasız sürüşler.ben de yarın option 2009 alıcam

• Beğen
Tepkiler: neodim_bmx
@deniz07

sımdıden hayırlı olsun kardesım 2 rengı war kardesım optıonun dıe bılıorm

• Beğen
Tepkiler: deniz07
@en3s

ben eskiden amerikada oturuyordum gelen giden olunca parca getitiorum gorkem yakin arkadas oldu icin onada getirtiorum

@yattie214

street yapanlara demiorm ztn street bskletiyle flat yapanlaraydı sözm ama bnde bise demiorm isteyen istedigiyle ne yaparsa yapar snçta ne yaparsa kendine bn street yapıorm kimseyi ilgilendirmio kmsede bni ilgilendirmio bndan sora

süppperrrr dicek başka bişe bulamıyorummm hakkını wermekk lazımmm

Geri