Adaş 'intermitten fasting' (aralıklı oruç) İnternette bi araştır. Sağlıklı kilo vermek ve almamak için güzel yöntem ben yararını görüyorum 85 ten 77 ye düştüm 2 ayda, çok bisiklet sürmedim. sürseydim ne olurdu onu da önümüzdeki dönemde göreceğiz 👍Ben neden zayıflayamıyorum yahu? Son iki hafta boyunca 200'er km bindim, çok yemedim ve en önemlisi de ekmek, şeker ve hazır gıdaları hayatımdan çıkardım(şeker ve hazır gıdaları önceden de çok tüketmezdim.). Vücudumun yağ oranı biraz fazla. Zone 2 sürüşler yaparak umarım fayda görürüm 🙂
Ben neden zayıflayamıyorum yahu? Son iki hafta boyunca 200'er km bindim, çok yemedim ve en önemlisi de ekmek, şeker ve hazır gıdaları hayatımdan çıkardım(şeker ve hazır gıdaları önceden de çok tüketmezdim.). Vücudumun yağ oranı biraz fazla. Zone 2 sürüşler yaparak umarım fayda görürüm 🙂
Bir diyetisyen'den destek alabilirsiniz. Askipo uygulaması üzerinden diyetisyen desteği aldım ve 2 ayda 10 kilo verdim. 85 den 75'e indim.Ben neden zayıflayamıyorum yahu? Son iki hafta boyunca 200'er km bindim, çok yemedim ve en önemlisi de ekmek, şeker ve hazır gıdaları hayatımdan çıkardım(şeker ve hazır gıdaları önceden de çok tüketmezdim.). Vücudumun yağ oranı biraz fazla. Zone 2 sürüşler yaparak umarım fayda görürüm 🙂
20 yaşında şişman ve bunca şeye rağmen zayıflayamıyorsan, doktora görünmeni tavsiye ederim.Ben neden zayıflayamıyorum yahu? Son iki hafta boyunca 200'er km bindim, çok yemedim ve en önemlisi de ekmek, şeker ve hazır gıdaları hayatımdan çıkardım(şeker ve hazır gıdaları önceden de çok tüketmezdim.). Vücudumun yağ oranı biraz fazla. Zone 2 sürüşler yaparak umarım fayda görürüm 🙂
Tavsiyeniz üzere bende indirdim uygulamayı kimin ile çalıştınız?Bir diyetisyen'den destek alabilirsiniz. Askipo uygulaması üzerinden diyetisyen desteği aldım ve 2 ayda 10 kilo verdim. 85 den 75'e indim.
Aç kalmadım, şekeri ve ekmeği hayatımdan çıkarmadım. Sağlıklı yeme alışkanlıkları edindim. boyum 180.
Yakılan kaloriyi konuşurken kilometreyi değil de irtifayı konuşmak lazım. Günlük ortalama 30 km sürüyosun ama ne kadar tırmanış yapıyorsun? O önemli.Ben neden zayıflayamıyorum yahu? Son iki hafta boyunca 200'er km bindim, çok yemedim ve en önemlisi de ekmek, şeker ve hazır gıdaları hayatımdan çıkardım(şeker ve hazır gıdaları önceden de çok tüketmezdim.). Vücudumun yağ oranı biraz fazla. Zone 2 sürüşler yaparak umarım fayda görürüm 🙂
Kayıt olurken tarihi yanlış girmiştim. 17 yaşındayım ve şişman değilim(BMI'ye göre)20 yaşında şişman ve bunca şeye rağmen zayıflayamıyorsan, doktora görünmeni tavsiye ederim.
Bahsettiğim son iki haftanın sürüş verileri aşağıda. Yağ yakmada önemli olanın tırmanış değil de düzlükte 2. bölge sürüşler yapmak olduğunu sanıyorum. Tırmanırken nabzım çok yükseldiği için(180 ort.) yağ yakmayacaktır vücut. Ayrıca 2 hafta boyunca da zone 2 sürüş yaptığımda vücudumda incelmeyi hissetmiştim. Tırmanışları da haftada bir yaparsak bence her şey yerli yerine oturur.Yakılan kaloriyi konuşurken kilometreyi değil de irtifayı konuşmak lazım. Günlük ortalama 30 km sürüyosun ama ne kadar tırmanış yapıyorsun? O önemli.
Sen yinede 79 deyip yana yatma. Çek o kiloyu 70 lere. 17 yaşında filinta gibi olup kilono korumak zorundasın. Belli bir yaşa gelince yakması zor oluyor.Kayıt olurken tarihi yanlış girmiştim. 17 yaşındayım ve şişman değilim(BMI'ye göre)79 kiloyum ve ~183 cm boyum var. Amacım biraz daha fit olabilmek için yağlardan kurtulmak.
265455 dosyayı görüntüle
Bahsettiğim son iki haftanın sürüş verileri aşağıda. Yağ yakmada önemli olanın tırmanış değil de düzlükte 2. bölge sürüşler yapmak olduğunu sanıyorum. Tırmanırken nabzım çok yükseldiği için(180 ort.) yağ yakmayacaktır vücut. Ayrıca 2 hafta boyunca da zone 2 sürüş yaptığımda vücudumda incelmeyi hissetmiştim. Tırmanışları da haftada bir yaparsak bence her şey yerli yerine oturur.
265457 dosyayı görüntüle
265458 dosyayı görüntüle
Kayıt olurken tarihi yanlış girmiştim. 17 yaşındayım ve şişman değilim(BMI'ye göre)79 kiloyum ve ~183 cm boyum var. Amacım biraz daha fit olabilmek için yağlardan kurtulmak.
265455 dosyayı görüntüle
Abi nohut, bulgur pilavı ve cacık dedin mi akan sular durur bende 😋 Haftada en az 4 gün en az birinden olmak üzere tüketirim. Süt ve süt ürünlerini, parça et, tavuk ve balığı da tüketemediğim için kendimi baklagillere yöneltiyorum. Hatta bazen o kadar abartırım ki bulgur pilavının içine yeşil mercimek, nohut ve kuru fasülye de koyduğum olur. Aileyi bıktırdım artık bu gıdalardan 😁Bugün oğlanla birlikte tam 3 saat bisiklet sürdüm. 30 km ye yakın yol aldım. Akşam eve geldim. Buraya kadar herşey normal.
Nohut, bulgur pilavı ve cacık varmış yemekte. Allah ne verdiyse gömüldüm. Arazide düz maşa bisikletle rahmetli Azer Bülbül gibi tir tir titerediğime mi yanayım yediğime mi yanayım. Bu göbek böyle erimeyecek onu anladım.![]()
Hangi uygulama hocam buKayıt olurken tarihi yanlış girmiştim. 17 yaşındayım ve şişman değilim(BMI'ye göre)79 kiloyum ve ~183 cm boyum var. Amacım biraz daha fit olabilmek için yağlardan kurtulmak.
265455 dosyayı görüntüle
Bahsettiğim son iki haftanın sürüş verileri aşağıda. Yağ yakmada önemli olanın tırmanış değil de düzlükte 2. bölge sürüşler yapmak olduğunu sanıyorum. Tırmanırken nabzım çok yükseldiği için(180 ort.) yağ yakmayacaktır vücut. Ayrıca 2 hafta boyunca da zone 2 sürüş yaptığımda vücudumda incelmeyi hissetmiştim. Tırmanışları da haftada bir yaparsak bence her şey yerli yerine oturur.
265457 dosyayı görüntüle
265458 dosyayı görüntüle
Aklıma gelmiyor değil. Bizde bu pis boğaz olduğu müddetçe göbek indirime girmeyecek. Yol bisikletine geçsem mi diye düşünüyorum. İnstegramı da öğrendik. Orada görüyorum. Gerçi forumda da görüyorum. Yol bisikletçileri pek çıt kırıldım ve pek bir fit oluyorlar.Abi nohut, bulgur pilavı ve cacık dedin mi akan sular durur bende 😋 Haftada en az 4 gün en az birinden olmak üzere tüketirim. Süt ve süt ürünlerini, parça et, tavuk ve balığı da tüketemediğim için kendimi baklagillere yöneltiyorum. Hatta bazen o kadar abartırım ki bulgur pilavının içine yeşil mercimek, nohut ve kuru fasülye de koyduğum olur. Aileyi bıktırdım artık bu gıdalardan 😁