Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün Aldım: Salcano Astro 29v 19"

Tepki
79
İsim
NW
Bisiklet
Salcano
423820487_104848_2229853558749961358.jpg 814424669_146264_11684672029670784887.jpg

En sonunda, aylarca kafa patlatıp bunu almaya karar verdim. İsmi "Hayvani". 29" olması, v-fren olması, kilitlenebilir maşa olması vs. sebepleriyle bunu seçmeye karar verdim. İyi ki seçmişim. Aldığım mağaza sağolsun çok iyi yapmış ayarları, bisiklet yağ gibi kayıyor.

İlk işim arka pabuçları değiştirmek oldu. Baradine 3 renkli pabuç aldım. Çok iyiler. Zamanında Tchibo'dan aldığım yol bilgisayarını da taktım. Ayıptır söylemesi 30tl'ye almıştım. Bugüne nasip oldu.

Bisikletin özellikleri şunlar:

TİPİ: MTBKADRO29" Hydroform Aluminyum Kadro
MAŞA: Sr Suntour 29" XCT HLO hidrolik kilitlemeli maşa
ARKA VİTES: Shimano SL-M310 / RD-M360 Acera 24 vites
KADRO ÖLÇÜLERİ: 19"
ORTA GÖBEK: Chin Haur CH51
AYNA VE KOL: Shimano FC-M311 42t/32t/22t krank takımı
FREN TAKIMI: Tektro 837 Alüminyum V Fren Sistemi
VİTES KOLU: Shimano ST-EF65
RUBLE: Shimano CS-HG31 32t/11t kaset
ÖN DEĞİŞTİRİCİ: Shimano FD-TX50-6
GİDON: Zoom FOV Alüminyum Gidon
BOĞAZ: Zoom TDS-C369 3D Forged Alüminyum Boğaz
SELE BORUSU: Zoom C208 Alüminyum Sele Borusu
FURÇ TAKIMI: Chin Haur CH-9280TBW
TEKER SETİ: Continental Race King 2.20 Lastik
JANT SETİ: Salcano XPRO HT01 32H Jant Seti

Bu bisiklette ufak çaplı ne gibi modifikasyonlar yapabilirim? Mutlaka şunu değiştir, çok faydasını görürsün diyebileceğiniz şeyler varsa önerilere açığım.

Aldığımdan beri resim ekleyememiştim. Eğer Astro düşünen arkadaşlar varsa, buradan resimlerine detaylı olarak bakabilir. Çünkü internette bu model ile alakalı çok az resim var.

1.jpg 2.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 11.jpg 12.jpg

Scudo
Sağlıkla sıhhatle güzel günlerde kullanın. Yanına mutlaka sert bir kilit sistemi ya da U kilit alın diye tavsiyede bulunabilirim.

Sakin dışarı kilitleme eve cikar , kask eldiven kesin al. Ozellikle kask. Bi ay sonra falan bi bakima gotur yeni oldugu icin vidalari gevseyebilir. Bide trafik kurallarina uymayi unutma

@bforummurat Aynen eve çıkarıyorum; hatta duvara askı alacaktım ama evdekiler izin vermedi. Sizce duvar askısı eve cidden zarar verir mi? Gereksiz bir şey mi?

@yollarbenibekler

Yaşınızı sordum ne var bunda? Neresi yanlışmış?

• Beğen
Tepkiler: Cheetin
@yollarbenibekler

Madem yaşın bizi ilgilendirmiyo, o profil resminin altında yayınlamazsınız. Bu kadar basit :harika:

• Beğen
Tepkiler: Cheetin
@Nautica Selesi gerçekten rahatsız edici; ama bu bisikletten önce daha da rahatsız edici bir selesi olan bisiklet kullanıyordum. Alışırım belki dedim ama bilemedim.

Bu bisikleti aldığım bisikletçi bana Selle Royal'in bir modelini gösterdi. Bu seleden çok az daha geniş ve selenin altında 2 adet helezon var. Sizce iyi midir? 70 tl gibi bir rakam söyledi. Eğer önerirseniz almayı düşünebilirim.

pedallar 3-4 ay sonra parçalanacak büyük ihtimalle benim aldığım tüm salcano bisikletlerde olduğu gibi onları değiştirmenizi öneririm. İlk bakımına (ilk 30 gün) mutlaka götürün yine tecrübe bazı vidalar gevşiyor servis ayarı verince problem kalmıyor. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle;)

Gule gule kazasiz kullanin bende salcano astro 27.5 hd kullaniyorum alali neredeyse 1 ay oldu sele icin simdilik silikon kilif aldim idare ediyor. Tavsiye ederim. On ve arka aydinlatmayi alabilirsiniz. Ben bisikletciden gozume hos geleni aldim cikartilabilir olmasina dikkat edin gerekirse yaniniza alabilirsiniz. Ben kaskimida yine salcano dan aldim. Her kask ayni degil piyasada sahteleride var kaski gormeden eline almadan alma derim. Eldiven tamir kiti ve telefonu koymak icin resimdeki cantayida aldim. Buyukleride var ancak ben bu kucugu daha begendim.

Kazasiz belasiz yollar dilerim

Dosyalar

• 20160609_213700.jpg
    20160609_213700.jpg
    67,2 KB · Okunma: 62
  • 20160609_213706.jpg
    20160609_213706.jpg
    59,4 KB · Okunma: 57
  • Beğen
Tepkiler: yollarbenibekler
Geri