Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün Aldım: Salcano Astro 29v 19"

Scudo
@kaptanreis60 whistle Huron 1484d var bende. 1060 liraya aldım xct v2 maşalı arka aktarıcı hariç full tourney. 10 gün içinde frenleri, jantları, göbekleri, rublesi, vites kolları değişecek. Sorun olursa özelden yazabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Cheetin
Bisikletiniz öncelikle hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanmanız dileği ile :) ben de bisiklet almayı düşünüyorum ama ng 450 ile astro arasında kararsız kaldım, aralarında yaklaşık 150 - 200 tl fark var diye biliyorum. Siz kaç tl ye satın aldınız bisikletinizi ?

• Beğen
Tepkiler: Cheetin
@Halil.Ş hocam ben sarçhane bisikletçiler çarşısından 1050 tl ye astro 29 V modelini aldım almadan önce araştırdım astro ng450 den hatta ng350 den daha üstün bir model lastik,vites,maşa her yönden

@Halil.Ş hocam ben 15 yaşındayım boyum 1.75 adam bana 21 kadro vermişti bu sana oldu demişti bende alıp eve gelmiştim annem felan görünce şok olmuştu 29 jant 21 kadro bisikleti bu ne böyle at mı aldın demişti :) geri götürdüm adamin elinde 19 kadro yokmuş salcano fabrikasına sipariş verdi gelmesini bekliyorum sanırım 2017 çıkışlı gelicek

Bende Astro almaya karar verdim 29 V artık v fren tercih edicem sağolsun @Mustafa Zeybek abi çok yardımcı oldu, kullananlar (Astro 29 V) arka aktaracı acera nasıl memnunmusunuz? sürüş keyfi sele bakımından? birde en çok takıldığım yer v-fren olması alırsam pabuçları değiştireceğim.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Arkadaşlar salcano astro 29 V 19 bisikletime arka bagaj takmak istiyorum fakat kadroda uygun delikler varmı bilmiyorum bana bilgi verebilecek birisi varmı ?

@kaptanreis6060 benim 26" astro da bu şekilde, sanırım kadrolar aynıdır zaten bunlar standart oluyor. fotoğraflardaki gibi takabilirsin benim bagaj dechatlon ürünü memnunum.

@Enver Hoxha
Merhaba hocam öncelikle yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim bu bagaj hala dechatlon da satılıyor mu satılıyorsa fiyatı nedir ? birde sizin astro kaç model ?

@kaptanreis60
Kardeşim spor saglik ve zevk icin yapilir fakat sana uygun da olmali. Bisiklet kullanayim derken sakatlanma ani durman gerekirse dengeni kaybedersin mesela en basit olarak. Bence boyuna uygun bir kadro seç.

2014,2015 ve 2016 olmak üzere üç farkli yilda astro modeli kullanmak nasip oldu. Degisen tip disinda astro yine astro ve sifir, ikinci el fiyatlarinin da ayni oldugunu goruyoruz. Bu bisiklet neredeyse her kesime hitap edebiliyor bu büyük bir artı. Saglamlik konusunda da beni üzmeyen bisiklet modeli diyebilirim kesinlikle tavsiye ederim özellikle f/p acisindan. 29 jant daha alinasi ama

@kaptanreis6060
Iyi yapmissiniz dogru secim. Zevkle pedallamalar.

@kaptanreis6060 b'clip 500 modeli bu bagaj ve halen satılıyor ben geçen sene 75 liraya indrimden almıştım şimdi 120 lira.Bisiklet model yılının ne önemi var sizin için bilmiyorum ama bisikletin modeli 2012 hatta 2011 olma ihtimali var.Bu tip aksesuarların bir standartı vardır ve çoğunlukla her bisiklete takılır.

.Atronun (29 veya 27,5) Mat siyah-sarı rengini bulamadım yardımcı olurmusunuz? varsa *MAT* siyah-sarı veya siyah-kırmızı almak istiyorum ancak bir türlü bulamadım

Arkadaşlar 2016 model sıfır salcano astro 27.5 hd yi 1200 tl ye buldum sizce fiyatı uygun mu ? Ve de 20 inç kadro boyu bana fazla gelir mi ? Bacak içi boyum 78 cm, boyum da 1.78, yardımcı olursanız sevinirim

Geri