01/06/2015 Gorki park hava ne kadarda guzel,2 ay onceki iki metrelik kardan eser alamet yok ortalikta,uzun agaclar,yemyesil cimenler rengarek cicikeler,uzandim yeni kesilmis cimlerin ustune mis gibi cimen kokuyor ve karisiyor cicek ve igde agaclarinin kokusuna,gulusen insanlar kosturan cocuklar banklarda simsiki sarilmis sevgililer,gitar calip sarki soyleyen gencler,derin derin soluyorum ortami evet yasamak..
Yanima donuyorum uzandigim yerde hemen yanibasima yatirdigim bisikletimin gidonu ile yuz yuze geliyorum,hadi len kalk gezelim der gibi bakiyor kerata,yok henuz yeni geldik guzelim biraz bahara cikmis danalar gibi cimlerden yuavrlanalim diyorum.
Tekrar obur tarafima donuyorum,10 metre kadar ilerimde bir guzel hanim kiz beyaz ustune pembe kucuk cicekli zarif elbisesi cok hos ve uzun sari duz saclarini yanina dokerek telefonda gulerek konusuyor,gulumseyerek bakiyorum caktirmadan,yaslica bir teyze hizli adimlarla elindeki bir sise sampanya ile bir yerlere dogru gidiyor,biraz ileride iki sevgili bankta oturuyor oglanin burnu kisin saclarinda,muzik calarimi takiyorum kulagima Feridun duzagac diyorki ``oyle sicak saril yarina kalmasin`` esimi aradim hemen ,askim seni cok seviyorum dedim,haa tamam canim dedi gelirken,yumurta ve yogurt al dedi