Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün bisikletinle ne yaptın?

Scudo
@mersault ozaman karnın açtıysa ondan olur tabi. ben bisiklete binmeye başladığım ilk zamanlar iştahım bi açılmıştı yediklerime ben bile şaşırıyordum. bisiklete binmeden önce karnını doyurmak lazım ama depoyuda tam doldurmamak lazım. fazla kuru gıda da yememek lazım.

• Beğen
Tepkiler: mersault
Bugün bisikletim bana baktı ben ona baktım bişeyler anlatıyordu fakat ben çok yoğunum dedim :(

bisikletimde full alivio olan sistemi full xt'ye çevirdim çok şık duruyor ama finaller yüzünden denemek nasip olmadı :)

Bisikletimi yıkayıp pakladım bakıma götürcem

Bugün bisikletimle Moda'dan,Tuzlaya gidip döndüm.Toplam 78.5 Km.

(link)

çılgın bisikletçi bisikletini çoşturuyor :D gibi olmuş başlık

• Beğen
Tepkiler: Mycity
Sele altı çantası taktım,ağır olan klasik pedalları plastik ve iyi bir marka model ile değiştirdim gidon bandına bakım yaptım.

01/06/2015 Gorki park hava ne kadarda guzel,2 ay onceki iki metrelik kardan eser alamet yok ortalikta,uzun agaclar,yemyesil cimenler rengarek cicikeler,uzandim yeni kesilmis cimlerin ustune mis gibi cimen kokuyor ve karisiyor cicek ve igde agaclarinin kokusuna,gulusen insanlar kosturan cocuklar banklarda simsiki sarilmis sevgililer,gitar calip sarki soyleyen gencler,derin derin soluyorum ortami evet yasamak..
Yanima donuyorum uzandigim yerde hemen yanibasima yatirdigim bisikletimin gidonu ile yuz yuze geliyorum,hadi len kalk gezelim der gibi bakiyor kerata,yok henuz yeni geldik guzelim biraz bahara cikmis danalar gibi cimlerden yuavrlanalim diyorum.
Tekrar obur tarafima donuyorum,10 metre kadar ilerimde bir guzel hanim kiz beyaz ustune pembe kucuk cicekli zarif elbisesi cok hos ve uzun sari duz saclarini yanina dokerek telefonda gulerek konusuyor,gulumseyerek bakiyorum caktirmadan,yaslica bir teyze hizli adimlarla elindeki bir sise sampanya ile bir yerlere dogru gidiyor,biraz ileride iki sevgili bankta oturuyor oglanin burnu kisin saclarinda,muzik calarimi takiyorum kulagima Feridun duzagac diyorki ``oyle sicak saril yarina kalmasin`` esimi aradim hemen ,askim seni cok seviyorum dedim,haa tamam canim dedi gelirken,yumurta ve yogurt al dedi :D

• Beğen
Tepkiler: serdar k
Bir şey yapmadım aslında zincirlerinde sorun vardı onu yaptırttım.

Bu sabah bisikletimle hamama gittim. Her zaman bisiklete bakım yapmak olmaz birazda biz kendimize baktıralım. ;-)

Bugün için birşey yapamadım ama dün "İltihabi Bağırsak Hastalıkları" turuna katıldım...

Uzun zamandır gitmediğim, mezun olduğum liseye gittim. Biraz yokuş performansımı görmek önemliydi.

Dosyalar

• effl.jpg
    effl.jpg
    68,4 KB · Okunma: 21
Dün İstanbul'da faaliyete katılıp üzerine de bayağı bir pedallayınca bugün sabah bisikletle işe gelemedim. Her yerim tutulmuş...

zuhuratbaba dan zeytinburnu sahilden belediye çay bahçesine kadar gidip geldim. Toplamda 20 km. Yavaş yavaş açılıyorum :)

@obezkirpi teşekkürler.
bugün epey bir beğeni aldı.ben takıp takmama konudunda hayli kararsızdım.
modeli:
schwalbe roadcruiser 28 x 1.60 cream renk.( bu modelde 3 renk bulunuyor: siyah / krem / kahverengi )

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
Geri