Scudo Sports

Bugün bisikletinle ne yaptın?

@E.E yine gereksiz kornalar,ışıklarda sıkıştırmalar, görüp görmemezlikten gelmeler, cana kastetmeler.
ülkemizdeki bisikletçiler için gün içinde yaşanabilecek olağan şeyler yani.

• Beğen
Tepkiler: 2265124
Scudo
Bisikletin de trafiğin bir parçası olduğunu kabullenmiyor insanlar . Her gün hepimizin karşılaştığı sıkıntılar bir yerde önümüze kıran arabalar bir yerde yola açılan kapılar bir yerde de yolda sıkıştıran kamyonlar

Bugün bisikletimle neler yapmadım'ki canımı çıkardı!pası,kiri,boyası derken ben bittim o bitmedi:(

100 km yol yaptım :) sarıyer-yeniköy(motor ile beykoz) beykoz riva- dönüşte riva-üsküdar (motor ile beşiktaş) beşiktaş sarıyer. :))

Bugün ilk defa sıfır aldığım bisikletimle 30 km yol yaptım hem spor amaçlı hem zevki başka :)

• Beğen
Tepkiler: E.E
işe gittim geldim. 25km

Eve 10'da gelince vakitsizlikten hiç değilse yokuş çıkayım dedim ama vites aralığı ideal olmayınca bayağı zorladı. Bilfen ile k.çamlıca yokuşları üst üste gelince yıprattı bayağı... Sadece 8 Km sürdüm geberdim... İki gün evvel sahilde 55km yaptım hiçbir şey yoktu...

yüzdük biz bugün... melih başgan sağ olsun....

• Beğen
Tepkiler: pilot
Sabah erkenden yarınki Uludağ tırmanışından önce depolamak için tarihi Abdal Simitçisine gittim geldim.

45 km mesafe, 625 m. gain'le bu yılki sürüşlerimiz içinde, en uzun ve en tırmanışlı sürüşümüzü yaptık :hhhhhh:

30 kilometre bisiklete bindim tın tın , bağdat caddesinde arabalarla boğuştum eve geldim bisikleti temizledim evi batırdım ve günü bitirdim :)

Bugün gidip yeni bisiklet aldım daha birşey yapmaya fırsat olmadı :)

hayatim bisikletle geciyor,danimarkada 6 milyon nufus var 15 milyon bisiklet var:DD is yerine hergun bisikletle gidiyorum,

bugunde hergün gibi bisikletle işe gidip geldim..Bazen minübüse binmem gerekiyor ve daralıyorum kendimi atasım geliyor.Epey alıştım sanırım,kışın ne yapcaz bilmiyorum..Bisikletimi seviyorum lakin carraro225 artık bana ağır ve yorucu geliyor.bir daha ki yaza kadar idare edicem artık..Unuttmadan bugun sağ şeritten giderken önündeki minübüsü sollamak için üzerime kıran herif seni unutmadım..Aksam gelirken yokus asagı kaptırmıs giderken dönülmez levhası olan yerden dönen ve bile bile önüme kıran sarısın insan bozuntusu senide unutmadım..Bol bol günaha soktunuz beni canınız cehenneme.

• Beğen
Tepkiler: liteon
@devilmycarlos

sizde 10 liraya bir lada niva 4x4 olup onların üzerine kırabilirsiniz. bisiklet gibi şeyler taşımak içinde oldukça uygun heryere gidebilirsiniz

2 haftadir bisikletlerimin yüzünü bile göremedim, benden tam yaklaşık 16000km uzakdalar.
Insallah yarin gece kavusuyorum onlara. :)

Sabah İş çıkışı erken Uludağ oteller yaptım,yanıma dünden hazırlık yapıp yemek yapmamış olaydım inişte kesin çatlamıştım ya da bir yere patlamıştım.Anam çok sıcak kollarım cızır cızır yanıyor.Kısa kollu formayı birşey olmaz diye inişte giydim vay anam vay.Daha da 50+ faktör olmadan cıkmam.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Asics formanın sağlamlığından bahsetmeden geçemeyeceğim.2011 sonuydu sanırım,forumdan İslam Gölge isimli arkadaştan ikinci el almıştım.Hala taş gibi.

Geri