Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün bisikletinle ne yaptın?

Scudo
Düştüm, Bisiklet Yolunda 20 km hızla giderken karşıdan gelen başka bir bisikletlinin dengesini kaybedip çarpması sonucu kendimi yerde buldum :)

Yarın yapacağım uzun tur için ince ayrıntılı bir temizlik yaptım.Sökebildiğim herşeyi söküp yıkadım, yağladım.Yeni gidon bandı, sele ve pedalları monte ettim.Bakalım yarın yağ gibi akıp gideceğiz galiba yolda.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Manisadan yenikoye gittim yari yolda yildirimlari görünce hemen geriye kactim yagmurdan 2dk ile kurtuldum.30km toplam

Saç ucundan parmak ucuna kadar sırılsıklam olduk geldik az önce.Yağmur ne bastırdı beh.Neyse bahane oldu,haftalık bi temizliğe girişeyim.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
bugün sabah, uzunca bir süredir ilk defa, arabaların yoğun olmadığı bir saatte çıktık yola, pazar günü için erken bir saatte yani... ne zamandır 60 üstü hızları görmüyorduk, bugün max. 67.5 km/saat gösterdi km. saatimiz... arkadan araba geliyor mu, sağdan biri çıkar mı telaşı yaşamamak, sağ şeridin solundan gitmek ne büyük bir lüksmüş...işte bunları hatırladık/yaşadık :)

hazırlıklı çıkmıştık... yağmur için alt-üst yağmurluk, rüzgar için rüzgarlık, güneş için kısa kol... hepsi vardı yanımızda... ama hiç yağmura yakalanmadık... yakalansaydık keyifli olurdu... yakalanmadık, kolay oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Ümraniye - Maltepe Velodrom - Ümraniye 44km

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Hayırlısıyla alıp bir güzel gezmeyi düşünüyorum :huhuu:

Bisikletimi yeni aldım ve ilk gününde tayinimin çıktığı Afyon da ev aradım.
Şu an nereyi sorsanız navigasyonsuz giderim herhalde :)
Bu arada bacağımı ve malum yeri hissetmekte zorlanıyorum.
Tahmini 30-40 km yapmışımdır.
Fazlası olabilir ama aşağısı asla.

Geceleyin biraz turlayayım dedim yağmura yakalandım :D ıslanmadık yerim kalamdı fena ıslandım ama çok eğlenceliydi :)

lastiğini şişireyim derken sibobunu kırdım.

Neyse :D

telefon için aldığım yeni aksesuarı denedim gayet başarılı telefon düşmeden köy yollarında ilerledim.

bugün ramazan başlayalı ilk defa işe geldim bisikletimle yavaş yavaş geldiğimi düşünüyorum ama ona rağmen ramazandan önceki sürüşümle nerdeyse aynı zamanda gelmişim şaşırdım ama bugün bi değişik geldi bisiklet bana

Arabamla Yapamadıgım işlerimi bisikletimle görüyorum Adananın her yolununu karış karış gezmişimdir. Bundan daha güzel ne olabilirki :D Bisiklet Yaşama Hevesim Olmassa Olmazım Kesinlikle Ne Tartışılabilir Nede hor görülebilir

Sabah kalktım. Hazırlandım. Sahura kalkamamanın verdiği halsizlik ve açlıkla ağır ağır pedallayarak 7 km uzaklıktaki işyerime gittim.. Bir ara "Neden sadece ulaşım?" dedi."Vakit yok,hem ramazan" dedim.Maşasını kilitledi... Yol boyunca konuşmadık. Acilen gönlünü almam lazım beyler ...

• Beğen
Tepkiler: ddr ve CandanC
Geri