Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün daha çok mutluyum.

candede

Forum Bağımlısı
Tepki
1.043
Bugün,hayata iyi şekilde gülümsemek belki biraz üzülüp belki biraz gülmek belkide bu kadar emeklemek yeter ben büyüdüm artık bisiklete binmek istiyorum demek.Belkide biz niye burdayız,insanların birbirini öldürdüğü,ihanetlerin aldatma ve kıyımların olduğu bu dünyada işimiz olmamalıydı demek için.Yada tüm acılara tüm olumsuzluklara rağmen soluk almamıza vesile olduğunuz için anne ve babacığım sizleri seviyoruz diyebilmek için,anne karnında dayanamayıp kavgaya tutuşan iki güzel kardeşin (Erkek ve Kız)gününden önce amcaları Can dede'lerinide düşünerek Fransa'dan Hayata,güzel olan herşeye MERABA demek adına dünyaya geldiler.

Canım yiğenlerim Dilay(kız) Dylan (erkek)herşeye rağmen bu güzel dünyaya ve aramıza hogeldiniz.Yüzünüzden tebessüm yüreklerinizden düşleriniz eksik olmasın.Sizleri çok seviyorum.

Amcanız
Can DEDE

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
Scudo
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı olsunlar, mutlu olsunlar... Uğur getirsinler bu dünyaya :). En önemlisi hayırlı evlat olsunlar...
Tebrik ederim Can Dede

candede allah herşeyden önce hayırlı evlat ihsan eylesin bugun senden mutlu insan olamaz kesinlikle onlar dünyanın en güzel ve zararsız melekleri yüreğinden sevgi yüzünden gülücük hiç eksik olmasın sevgiyle :)

• Beğen
Tepkiler: candede
gözün aydın candede allah analı babalı büyütsün.
darısı başıma

• Beğen
@nuriaktürk

nuri abi darısı başına az kaldı sanada seninki daha güzel bir duygu çünkü baba olmak çok özel olmalı

• Beğen
@ismailağıllı
evet biraz adah zaman var ama ben iyice heyecanlanaya başladım biazn önce dünyaya gelsin isityorum ama bekleyecez ne yapalım

• Beğen
Sevgili nuri bana amca olmak,dayı olmak nasip oldu.Senin gibi babalık heyecanlarını henüz yaşayamadık.Umarım sağlıklı bir evlat dünyaya getirirsiniz.
Yeryüzünün meleklere fazlası ile ihtayacı var.(Bisikletcilerede)

Nuri bu siteye bir bak bakalım.
www.bulls.de

Allah analı babalı ve amcalı büyütsün:)
ne kadar güzeldir kimbilir...Birde ikizlermişki çok daha sevimlidir onlar:):)

• Beğen
teşekkürler dede baba olmasırası sanada geldi isersen elini çabuk tutsan iyi olur

• Beğen
Sevgili Can merhaba.

Senin adına çok sevindim allah analı babalı büyütsün.Umarım sağlıklı ve neşeli çocuklar olurlar.Darısı senin başına derim ve senide amcalığa terfinden dolayı kutlarım...

• Beğen
Can Gözün aydın olsun.
Doğan yeğenlerini Allah analı babalı büyütsün.
Çok tatlıdır. yeğeni olmak insanın. Senin şanssızlığın, onların uzakta olmaları. Göremiyorsun, daha sevemiyorsun. Birde yanında olacaklardı da, bak o zaman aldığın zevk ve duygular nasıl kanatlanıp içine sığmayacaktı.

Selamlar ve sevgiler gönderirim.
Hoşçakal.

• Beğen
Tebrikler.Allah sağlıklı ,uzun ve mutlu ömürler versin herikisinede.

• Beğen
@candede

selam güzel insan
allah analı babalı ömürler versin.

senin gibi sevgi dolu bir amcaya
sahip oldukları icin şanslılar
uzun ömürler...

• Beğen
@candede

Anneyi, babayı ve amcayı kutluyorum. Anlatılmaz bir duygu.
Dilay ve Dylan' ın gözlerinden öperim. Sevgilerle...

• Beğen
Geri