Geçen baktım kaller artık bunny yaparken çıkıyor dedim ki gideyim bisikletçiye kalleri değiştireyim. İstanbul yoluna girdim (Ankara) bisikletçiye doğru giderken Şaşmaz cezaevine varmadan bi 1 km kadar önce lastiğim patladı. Durdum yamarken trafiğin nasıl aktığını gördüm. İçindeyken farketmiyoruz, böyle bir şey yok. Akıllı olan adam o trafiğe bisikletle girmez. Allah koruyor, zamanımız gelmemiş ya da şans eseri yaşıyoruz ne derseniz. O kadar çok dallama, dengesiz adam var ki.
Geçen yine İstanbul yolunda gidiyorum, Ankamalli geçtikten sonra sağda petrol var, akşam saatleri, 6000 lümen ışık adamın görmemesine imkan yok, beni gördüğü halde yola çıkıp beni frene basmaya zorluyor Görmüyor musun diye bağırdım 3 defa iplemedi. Görmüyor musun hayvan deyince durdu. İndi beyefendi atıştık biraz, hayatıma kastetmeye ne hakkın var dedim. Senin burada ne işin var senin yerin kaldırım diyor. Dedim aç trafik yönetmeliğini oku senin kadar benimde hakkım var bu yolda. Avukat mısın sen falan dedi sanane dedim baya atıştık birbirimize girecekken sağdan gelip ayırdılar. Trafik dallama ve öküz dolu.
Allah hepimizi korusun bu dallamalardan.