Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

@Fatih Yasin Söndüren
Neyi kıvırdım anlamadım, biraz daha açıklayıcı olursanız sevinirim.

@Fatih Yasin Söndüren
Hangi kuralı ihlal etmişim mesela?

@Fatih Yasin Söndüren
İnsanları din ile yargılayarak ayrım yapan forum üyelerinden değilim şükürler olsun. Hiç bir zaman insanları kışkırtmadım, hatta hararetli tartışmaları bitirmek için akılcı mesajlar yazdım (ironik mesajlarımdan bahsediyorsan ironiden anlamıyorsun).

Aynı şeyleri yarım saattir geveleyip duruyorsun, icraat yok. Göster diyorum, yok.

Forum iki sene önce katıldığımda daha kaliteli bir yerdi.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Scudo
Akşamüzeri Kozyatağı'nda Kudret Kurtcebe Ağabey'i gördüm. Ben arabadaydım o bisiklette. Camı açtım, tokalaştık ama arkadan başka bir araç gelince sohbet çok kısa oldu.

Seveni kadar sevmeyeni de var biliyorum. Ben herşeye rağmen sele üstünde olması ile ilgileniyor ve imreniyorum bu duruma.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bisiklet forum etiketi bastırın diyoruz ya hadi neyse .

aynaya baktım birini gördüm ama çıkaramadım

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
çok üzücü, şu çıkan tartışmalara bakın. fotoğrafının internette paylaşılmasıymış, haram olmasıymış, günah olmasıymış, suç olmasıymış.. yazık cidden. şu ülkede her eğlence bir şekilde son bulmak zorunda maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
soylesem tesiri yok , sussam gonul razi degil.
meali : söylenenler gerçek, düşünceler ne kadar yerli yerinde olsa da buna rağmen kayıtsız kalışın tablosunu çizer. (ismet ozel/faydasiz yazilar)

Selam. Bursa ici katilip turlar yapabilecegim bir grup var mi? Yeni oldugum icin grup surusu ve trafigi daha iyi ogrenmek istiyorum :)

Geri