@Muhammet Ali Bulut uzakdoğu sinemasını özellikle kore filmlerini tavsiye ederim.. hangi film olursa olsun, kore sinemasına ait ne bulursan izle.. hollywood bile korelilerin filmlerini yeniden çekip tüm dünyaya satıyor
Sabah kahvaltı yaparken (link) 'ın ilk bölümünü izledim.
Bunu izleyince, sanki F1 Netflix ile anlaşılmış ve sezon, yapımcının istediği şekilde gelişiyor gibi geldi.
Mesela 2018 sezonun ilk yarışında Haas mekanikerlerinin lastik değiştirirken yaptığı hatalar ile iki sürücünün de yarış dışı kalması o zaman bana çok garip ve komik gelmişti. Bölümü izleyince "ulen acaba kurmaca mıydı?" diye sordum kendime. Haas için yarış bitince Takım Direktörünün "iki tane palyaço ile uğraşıyorum burada" (mekanikerler için diyor ve netflix kamerası önünde) demesi, mekanikere netflix önünde fırça atması, mekanikerin iki büklüm özür dilemesi. Böyle şeyler hep filmlerde olur. ?
Başka bir senaryo da D.Ricciardo'nun annesi ve babasının yarış sırasındaki heyecanları ve kamera önünde küfürleri, adeta rol yapmaları vs. vs.
Bu filmin amacı düşen F1 reytingleri yüzünden olabilir mi acaba?
Oldu olacak ROK, Sinan Engin, A.Çakar üçlüsü de katsın. Hooooaaayydaaa!!!
2. bölümün 5 dakikasına baktım. Carlos Sainz Jr. 'ın küçükken babasından çok F.Alonso hayranı olması ve büyüyünce takım arkadaşı olmaları teması ile başladı.
Kalan bölümleri de merak ediyorum şimdi bakalım....