Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Scudo
Arkadaşlar,
@gokhantig şu yukarıdaki strava görüntüsünü nasıl atıyorsunuz yahu ? Ben de bugün Strava kullandım. Foruma atamıyorum bir türlü :(
Saygılar.

Bisiklet sever değerli abilerim kardeşlerim en iyi takip uygulaması sizce hangisi

Ofise gidiş 30 dönüş 30 toplam 60km. Otobüsden hızlı gidebiliy:cool:rum

• Beğen
Tepkiler: orkansipahi
@orkansipahi
Samsung S Health kullanıyorum gayet kapsamlı ve kullanışlı çok memnunum. Bunu öneriyorum ama kullanabilmeniz için Samsung marka telefonunuzun olması lazım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@baby_face_
S Health bu konuda gerçekten başarılı her dalda ama ne yazık ki kullanamıyorum [emoji17]

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
@baby_face_ ve @orkansipahi shealth play store'a geldi, başka telefonlara da kurulabiliyor artık. tabi telefonun donanımına bağlı ne kadar başarılı çalışır orasını bilmem

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
Bilgilendirme için teşekkürler @gercek umurcan. @orkansipahi bi dene derim cihazını bilmiyorum ama donanımın yeterliyse çok memnun kalırsın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Strava görüntüsü foruma nasıl aktarılır arkadaşlar ? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen !

• Beğen
Tepkiler: orkansipahi
@baby_face_
Çok teşekkür ederim ama baktım markete yok sanırım sadece Google marketi için yayınlanmış Samsung kullanırken programı kullanıyordum çok güzeldi

@İbrahim Aslanhan
Bildiğim kadarıyla ekran görüntüsü alıp konu içerisine yüklemeniz gerekiyor

@orkansipahi

sanki bir link olayı vardı da onu foruma nasıl geçireceğim ? onu bilmiyorum !
Saygılarla.

(link)
(link)

(link)
(link)

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/90dcfc47cdb6ca8c53b432eff0d11130.jpg[emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]

• Beğen
Tepkiler: bua
Güzel bir sürüştü. Özellikle Büyükçekmece Çakmaklı yolu yokuşu bir ara yokuşu indikten sonra baktığımda 47 km hıza çıkmışım. Büyükçekmece sahili sonrası gürpınar sahil hele ki gün batımını izlemek bir de yanında kokoreç ekmek misss... Tek zorluk gürpınar yokuşunu çıkmak. Bisikletle çıkamasamda yürüyerek 15 dk. sonra sürüş keyfine devam.. O yokuşa bir çözüm bulursam bu güzergah güzel...

Screenshot_2016-04-14-21-12-33.png Screenshot_2016-04-14-21-12-53.png

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: bua
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

(link)

(link)
(link)
(link)

Bugün mü ? Efendim 6.5 km lik yolu bitirip iş yerime geldim. Akşam da dönüşü var :)
Saygılarımla.

Geri