Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Son 1 aydır sürmüyorum ama her fırsatta koşu ve yürüyüşe devam ... :harika:

Scudo
Bu başlık aldatıcı..
Hafta içi farklı oluyor, hafta sonu farklı..
Tarifeler ; çalışma, aile,sağlık, hava gibi faktörlere bağlı...
Tamam ben dört mevsim pedallıyorum, mevsimlerle sorunum yok ama bunu :- Bugün Allah için ne yaptın ? - benzeri kutsiyete de çekmemek gerek...
Süren var süremeyen var, öyle değil mi ? :)

Bu başlık aldatıcı..
Hafta içi farklı oluyor, hafta sonu farklı..
Tarifeler ; çalışma, aile,sağlık, hava gibi faktörlere bağlı...
Tamam ben dört mevsim pedallıyorum, mevsimlerle sorunum yok ama bunu :- Bugün Allah için ne yaptın ? - benzeri kutsiyete de çekmemek gerek...
Süren var süremeyen var, öyle değil mi ? :)
Bu hafta ya da bu ay dense tamam 🤣.

bir kaç günün derlemesini strava ile kaydedip relive ile 3d map video haline getirdim.

1 haftaya normale dönüyor buralar, giantı aldım alalı sadece 150 km yapabildim ve hala ilk heves modundayım (yol bisikletinde).
bir sürüde kıyafet aldım bu fırtına döneminde, hepside denenmeyi bekliyor..tayt dahil..😁

son 1 2 haftadır -5 - -20 arasında sıcaklık var süremiyoruz tehlikeli. bisiklet sürmeyi özledim ve paslandım havaların bir an önce ısınmasını ve uzun turlar yapmayı istiyorum 🤲

Herkese merhabalar ☺️ forumda başlık açmayı henüz bilmiyorum o yüzden buraya yazıyorum. Benim sorum şu, günlük orta mesafede bisiklet sürerken ne kadar sürüş yapıp ne kadar mola vermeliyiz. Tabii ki kondisyon ile de alakalı ama aralıksız günlük kaç saat sürmek gerekir ortalama ya da mola vermek gerekir mi. Kaç dk mola verilmeli mesela günlük 2 saatlik bi sürüş için molaya ihtiyaç var mıdır

Bu hafta 250 km sürüşü cebe atacağım Pazar sürüşü ile beraber

1684484905080.png

Bugün 6 km oldu, hava yağışlı ve serin.

Bitmeyen yağış ve rüzgardan dolayı sürüş yapamıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bol rüzgarlı 50,5 km sürüş.

photo_2023-05-20_15-18-49.jpg

Aksilik çıkmazsa yarın 70km

IMG_1278.jpeg
Yağmurdan dolayı tamamlayamadık.

Geri