Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Scudo
@Hüseyin Gündoğdu ve @Hakan Beşikçi ile 112 km'lik sahilde köfte turu yaptık :)
Göztepe Parkı'nda buluşup sahil yolundan Pendik, İstanbul Park, Göçbeyli, Bıçkıdere, Kömürlük üzerinden Şile otobanı. Sonrasında Ümraniye içerisinden geri dönüş.
1524 metre irtifa 25,2km ortalama hız. Dizlerimizi zorlamadan sakin bir tur yaptık. 160 ortalama HR.
Strava'ya bir şeyler oldu upload edemiyorum.

İlk defa 50 yaptım mabadım ağrıyor:(

benim de (link) fazla uzatamadım hava kapalıydı biraz

21 km civarı sabah bi kararsız kaldım 12 gibi çıktım :) tam umuttepeye dogru adım adım tırmanıyordum bayındırlıgın arkasındaki yoldan geri döndüm :D gitmem gereken başka biryere geç kalıyordum :d

30km hafif tur..

geçen gün forumdan birisi izmirden bursaya pedallamıştı, bir günde 340km mi ne yapmıştı.. onu gördükten sonra buraya gelip 30-40 yazmak tuhaf oluyor ama neyse o_O

Tam 60 km
2saat 30 dk
Ort. 24.00 km

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
Esimle beraber yaklasik 70km yaptik. Kendimizi Araziye biraktik ve tirmanislar bitmeyecek sandik ama sonunda bitdi ve cok güzeldi.

QLgGwTd.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
Toplam 40 km. Tütünçiftlik Yahya kaptan arası :) ha Kocaeli bu arada:)

90 km Bostancı - Hz.Yuğşa - Yoros Kalesi ve geri dönüş maksimum %15 eğimli rampalar çıktık ettik. ( 1.8 km dik rampalar diyebiliriz. )

40-45 arasi. Canakkale Merkez-Alcitepe arasi gidip geldik...

42.8 km - (link)

106 km Lüleburgaz - Evciler göleti

Bugün sabah 4'te kalkıp izmire gittim aynı gün geldim eve gelir gelmez de bisikletimi alıp çıktım sahile moda-üst bostancı vs dolaştım...
20 km yapmışım. Üst bostancıda dinlenirken önümden geçenlere dikkat ettim çoğu bisiklet yol veya şehir değil mtb idi ve lastikleri de aynen duruyordu. Sahilde turlamak için neden mtb alınır ki? Bir de çoğu kişi alçak oturuyordu, baktıkça benim dizlerim sızladı. Kaskı forması olan insanlar mtb lastikleriyle tarrrr diye önümden geçti durdu acaba sahil tarafında çim toprak vs bir pist mi var?

Her sabah saat 6:00-7:00 arasi yaklasik 22-25 km arasi yol yapmaya karar verdim ve bu sabah fitili atesledim.

(link)

20 km fikis.İşten geldim,yolda kafam kaynadı resmen,sabah sabah nem çoktu.

Geri