Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Scudo
DÜN 27 KM SÜRDÜM 150 TL YE MARKETTEN ALDIĞIM BİSİKLETLE. YOKUŞLARDA İNİP BEN ONU TAŞIDIM. SABAH DA 30 KM YAPMAYI PLANLIYORUM.

@ismail.yüksel

Her sürüşten sonra reset mi atıyorsunuz? o_O:krktm:

işe bisiklet ile gidip geldiğimden her gün en az 25 km

Bisiklet iş yerinde kaldığı için hiç binemedim. onun yerine 12,7 km lik mesafeyi yürüyerek geldim. Tam olarak 2 saat 10 dk sürdü. :) İnşallah mesai bitince bisikletime kavuşucam.

bugün Gaziantep- Kilis- Gaziantep toplam 130 km yaptım Kilis katmeri yedim :) Sağanağa yakalandım yağmurla toprak kokusunu içime çektim petrollerde mola verdim insanlarla sohbet ettim hiç köpeğe rast gelmedim şanslıydım :) kendi rekorum 50 km idi egale ettim ne yazıkki yalnızdım Gaziantep`te bisiklet binen çok yok. Güzel bir tecrübeydi

Bu gün Bursa'da ki Bilim Festivali'ne gittim.Geçen sene ki kadar iyi değildi ama yinede güzel sayılırdı.Millet beni kasklı gözlüklü görünce bayağı bir şaşırdı,hatta öğrencilerden bir kaçıyla özçekim bile yaptık :) Toplam 27 km.

• Beğen
Tepkiler: ghost27
(link)

ghost27 abi gel Osmaniyede pedallayalım burda ekip var beraber sürecek.

Yaklaşık olarak 23 km ✌️✌

yaklaşık 40 km burdur-yazıköy

<iframe src="(link)" width="950" height="600" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

(link)
Başlangıç ve Bitiş
kilometre
30,45
saat
1:31:01
km/saat
20,09
kcal
642

Yaklaşık 40 km. İlk defa bu kadar uzun yol yaptım. İnşallah daha nice turlara :)

bugün bolu'dan düzce merkeze gidip geldim. toplamda 96km yol yaptım. 5 saat 38 dk sürmüş. bolu dağı çıkışı düşünüldüğünde iyi sayılır heralde.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/09/a2f8b56346aa98bce2e0b7812df61831.jpg 70km. Ortalama 28-30 Maksimum 53km/h

Geri