Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

@bulut teşekkürler. gerçekten çok keyifliydi. umarım size de nasip olur.

• Beğen
Tepkiler: bulut
Scudo
40-50 Km :)
http://images.gazetekeyfi.com/images/bisiklet_icon.png

Birkaç gün önce 65 km. civârı sürdüm. Oturduğum yerden Ankara merkeze 25 km. git, 25 km. gel, bir de ara mesâfelerle 65 gibi oldu. İlk uzun mesâfemdi :)

dün saat 5 ile 9 arasında 50 km

Dün 150 km ye yakın sürdüm. Büyükçekmece de uzun bir yokuşu yürümek zorunda kaldım. Suda yoktu yanımda az kaldı bayılıyordum.

Dün akşam 20:45 - 21:35 arası 50 dk'lik sürüş gerçekleştirdim ve toplamda 12 km yol kat ettim.

Bayramı saymazsak ayri kaldığım 4 günü; her akşam rutin 10 - 15 km arası yol yapıyorum.

Sadece bisikleti aldığım ilk akşam 7.5 km sürdüm; diğer akşamlar buradaki profesyonel kullanıcılar kadar olmasa da azar azar kat ettiğim km'leri artırabildim.

Herkese keyifli pedallamalar. :)

Dün saat 13:40 da kartaldan başladık. Kadıköy merkezden tekrar geriye doğru yakacık a döndük akşaö 19:30 da toplamda 80 km yol yaptık.

57,8 km
2saat 58dakika sürdü
19.4 km/sa ortalama
Çıkış 05:45
Barış 09:30
Bisan Mustang ile.

Rota: Avanos-Nevşehir-Uçhisar-Ortahisar-Ürgüp-Zelve-Paşabağı-Avanos

Tavsiye olunur.

• Beğen
Tepkiler: Muratdd
Dun 38 bugun 24 km ( marmaris-ekincik dag yolu toprak)
İki gunde oglen ciktim yola.Gunes beynimi kavurdu:koptum:
Bi da hayatta guneste o sicakta cikmam,akilli isi degil:komik:

Suanda burdayim:p
IMG_20150726_181101.jpg

• Beğen
Tepkiler: Muratdd
Bu sabah 09:30 evden çıkış (Sarıgazi) baraj yolundan brendium Dechatlonda molaa:) içerenköyden bostancı, kadıköy natiliustan u dönüşü caddeden fenerbahçesahilden kartal. Kartaldan geriye dönüş cevizliye gelmeden bağlantı yolundan (3 sağlam yokuş) soğanlık tan uğur mumcu tırmanışı.. F.Bahçe tesislerinin önünden dağın eteğinden Yeditepe Üni önünden Brendium baraj yolu ve ev:) 82 km sıcak vurdu ama eve zor girdim

Bu sicaklarda yollarda olana allah serinlik versin kardeslerim cok zormus cook:eek:

62km Tuzla - Kadıköy git-gel.
Normalde erken kalkıp sürüyordum ama bugün 10:30'da Tuzla'dan çıkıp Kadıköy yapıp geldim ve güneş fena yordu ve pazu ortasından saat seviyesine kadar olan ara bölge kıpkırmızı :)))

Körfez'den Sapanca'ya gittik arkadaşlarla 121 KM yol yaptık. Her tarafım yandı güneşten. SPD ayakkabı vardı o vurdu ayağımı o ayrı bir taraftan.

Sığır gibi yayıldım evde.O kadar ki Uludağ dönüşü evin önünde kopan ön aktarıcı telini bile degiştirmeye üşendim,o derece.

(link)

Geri