Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

dün hava kapalıydı 45km.. akşam eve girdikten sonra yağmurun başlaması da ayrı bi güzel oldu :)

Scudo
0 [emoji20] Su yazililar bitsin...

dün burada haftalık tatildi ve bu fırsatı değerlendirdim.

Toplamda 4 saat bisiklet sürdüm. (12:00-14:00 arası non-stop ve 21:00-23:00 arası non-stop olmak üzere)

Tahmini 50-55 km arası bir yol almışımdır. Aşağıdaki parkın etrafında turluyorum

http://i62.tinypic.com/2hdv395.jpg

Pazar günü hakimlik sınavım var. Uzun zamandır bisiklet süremiyorum. Yârdan ayrı kalmak zormuş meğer. :eek:ut: :bira:

Bisikletim artik surulemeyecek bir hal aldi zaten bir de ygs lys olunca kavusmamiz yazı bulacak. 6 ay, sayili gun cabuk gecer :)

Okul yüzünden uzun zamandır süremiyordum, dün biraz vakit bulmuşken süreyim dedim 30 km anca gitmişimdir ama fazlasıyla yordu bisikletin hantallığıda var tabi.

Dün 35-40 km Bostanlı Kaklıç Bostanlı bugün yine aynı güzergah..

• Beğen
Tepkiler: okimya
Cuma günü 76 km: bafra-şeyhören-doğanca-kızılırmak kuş cenneti- yörükler-19 mayıs, ilçe merkezinde paça çorbasıyla yakıt alımı yapıldıktan sonra samsun sinop karayolundan eve dönüş..bisiklet:gost 1100
c.tesi günü, 39 km:kurupelit-piazza(gidiş-dönüş) ..bisiklet: kron 150
bugün 66 km: bafra-alaçam(gidiş-dönüş) bisiklet:karraro dambiez
son üç günde 181 km yaptım, kendimi kutluyor ve kendine karşı acımasız olabilene selam olsun diyorum.

• Beğen
Tepkiler: MertAG
Alanya Antalya yolu gene haftaya kaldı Alanya gazipaşa hatta biraz daha ilerisine gittik 101 km yaptık ama bittik yani bittik resmen yol biraz zorlayıcıydı.

Salcano İstanbul ile sabahtan 52km
Dahon ile gün içinde işlerimi halletmek için 10.2 km

Bostancı - Reşadiye - Riva - Reşadiye - Sancaktepe - Kartal 105 Km yağmurlu olsa da güzeldi :D

• Beğen
Tepkiler: erkan_harman
eveet bu konu niye atıl kalmış böyle :)

Hava malumunuz süperdi bugün,ama rüzgar mahvetti.Yine de 60 km tamamladım çok şükür.
Kadıköy-Maltepe arası sayısız kaza atlattım,panenli bir bebe evladımız,bir anda pisklet yoluna girdi,sağa kırdım çok şükür çarpma olmadı,annesi vs. çığlıkları bastı,kızdı ufaklıga falan.
Sonra teyzoşun biri pisklet yolundaydı,tın tın zilimi çalıp solundan geçtim,o da o anda sola doğru manevra yaptı,2-3 cm le yırttım,karşı yoldan gelen ancak yüzü yana dönük şekilde benim şeridimde ilerleyen, piskletli hatuna bodoslama dalıyordum,arka frenle 3-4 mt kayarak durabildim,çok pardon dedi,ama olan benim kadansıma oldu,tamamen durdugumdan vites düşür devam et,peff nefret ediyorum fren yapmaktan,durmaktan bea.

Ve günün bombası, inşallah bu anı yaşayan arkadaş görür bu mesajı onun alnundan öpüyorum.
Bostancı tarafındaydı sanırım,bi beltur önünde piskletli arkadaş karşımdan geliyor,pisklet yolunun sarı çizgisinin kenarında da bi kız duruyordu,tlfnla mı konusuyordu,birine mi bakıyordu anlamadım.
bir anda bu dalgın genç concon hatun zart diye sağına soluna bakmadan pisklet yoluna adım attı,
yeşil mtb'li arkadaşta hey heyh yeheeheyeh diyerekten solladı kızı,ama milimle geçti, kız ne dese beğenirsiniz;
-Ya napıyosun be gerizekalıııııııııııııı .

Yemini mi bozup orda full dolu beltur önünde kıza dalasım geldi,ama sinirlerime hakim olamayacağımdan emin oldugum için durmadan devam ettim.
Yoksa durup çok pis laf koyacaktım kıza..

İşte raydımın başlıgında da göreceğiniz üzere,bir hayatta kalma mücadelesi olan "bisiklet yolunda bisiklete binip kazasız belasız günü tamamlamak" adlı survivor etabını ölmeden tamamlamış bulunmaktayım,verilmiş sadakam varmış.

(link)

Sinan abi inan başıma gelen kaza,kaza tehlikeleri bisiklet yolunda geldi anlayamıyor insan halbuki en güvenli(!) yolun bisiklet için orası olması lazım artık erken saatler hariç orayı kullanmıyorum.Yayalar araçtan daha dikkatsiz gibi

konuyu hortlatayim :) en uzun 158km yaptim izmir/Torbalidan - Aydın/didim e geldim 4 aydır bisiklet kullaniyorum (MTB) toplam 3000kmyi devirdim yillik 10000km hedefim var :)

Kilometre sayacım takılı değil. Ancak güzrgah Bostanlı Kaklıç Sasalı Bostanlı ...

Herkes 100 üstü yapiyo helal olsun :D bi ben 24km'de kalmışım

Geri