eveet bu konu niye atıl kalmış böyle
Hava malumunuz süperdi bugün,ama rüzgar mahvetti.Yine de 60 km tamamladım çok şükür.
Kadıköy-Maltepe arası sayısız kaza atlattım,panenli bir bebe evladımız,bir anda pisklet yoluna girdi,sağa kırdım çok şükür çarpma olmadı,annesi vs. çığlıkları bastı,kızdı ufaklıga falan.
Sonra teyzoşun biri pisklet yolundaydı,tın tın zilimi çalıp solundan geçtim,o da o anda sola doğru manevra yaptı,2-3 cm le yırttım,karşı yoldan gelen ancak yüzü yana dönük şekilde benim şeridimde ilerleyen, piskletli hatuna bodoslama dalıyordum,arka frenle 3-4 mt kayarak durabildim,çok pardon dedi,ama olan benim kadansıma oldu,tamamen durdugumdan vites düşür devam et,peff nefret ediyorum fren yapmaktan,durmaktan bea.
Ve günün bombası, inşallah bu anı yaşayan arkadaş görür bu mesajı onun alnundan öpüyorum.
Bostancı tarafındaydı sanırım,bi beltur önünde piskletli arkadaş karşımdan geliyor,pisklet yolunun sarı çizgisinin kenarında da bi kız duruyordu,tlfnla mı konusuyordu,birine mi bakıyordu anlamadım.
bir anda bu dalgın genç concon hatun zart diye sağına soluna bakmadan pisklet yoluna adım attı,
yeşil mtb'li arkadaşta hey heyh yeheeheyeh diyerekten solladı kızı,ama milimle geçti, kız ne dese beğenirsiniz;
-Ya napıyosun be gerizekalıııııııııııııı .
Yemini mi bozup orda full dolu beltur önünde kıza dalasım geldi,ama sinirlerime hakim olamayacağımdan emin oldugum için durmadan devam ettim.
Yoksa durup çok pis laf koyacaktım kıza..
İşte raydımın başlıgında da göreceğiniz üzere,bir hayatta kalma mücadelesi olan "bisiklet yolunda bisiklete binip kazasız belasız günü tamamlamak" adlı survivor etabını ölmeden tamamlamış bulunmaktayım,verilmiş sadakam varmış.
(link)