Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Scudo
83 km..Kuş cenneti istikametinde ilerledim sonra mandalar, geviş getiren mutlu mandalar-ha bu arda Samsun Türkiye nin en yoğun manda nufusuna sahip şehridir-yazlıklar bölgesi..Yörükler beldesinden sonra 19 Mayıs ilçesi..52 km nin ardından bakımsız bir parkta istirahat ediyorum ve sonra sukünetimden rahatsız olmuşcasına "bak hele, saat kaç?" sorusuna cevap verirken kendimi bir tehditi bertaraf ediyormuş gibi hissettim çünkü kadın dünyanın en sıradan sorusunu " ne arıyon lan burda " edasıyla ve erkeksi bir ses tonuyla sormuştu.

Herneyse... sonra dün yol bisikletiyle katettiğim yolu dönüşte tekrar katederek eve vardığımda saatler onaltıyı gösteriyordu. Ha bu arada kamyoneti üstüme doğru süren o şahsa ki varoluşunu anasının bir iş kazasına borçlu olma ihtimali pek yüksek evet evet işte ona burdan en içten sövgülerimi göndermeyi vicdani bir borç bilirim.

• Beğen
Tepkiler: pilot
Malesef hiç.... Bolu da daha yaz gelmedi:)

Sabah 6 da kalkıp 37 km sürdüm.Erken kalkmak ne kadar güzelmiş ya kuş gibi hafifim şuan.

@Kaan.Özçelik
Anadolu yakası bisiklet sürmek için en güzel yer galiba, neyseki Silivri'de bu konuda fena değil :D

@Silmarillia
Mangal kokusundan enerji devşirmeyi öğrenenler için harika güzergah :) Tüm kış ve yaz aylarinda haftaiçi nispeten iyi. Cumartesi 14:00 sonrası ve Pazar tum gün "kokulu" sürüşler oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Süheyla Sarıgöl
@Kaan.Özçelik
Bizim Silivri'de mangal yasak heryerde yakamıyorlar :D yaktıklarında da rüzgar zaten baya iyi esiyor duman bisiklet yolunun uzağından bile geçemiyor, bu konuda şanslıyız.
Sizin orada ise enerji devşirmek için afiyet olsun; buyrun sizinle olsun diyen olursa iyi bir enerji devşirilebilir :D

Bisiklet sürmek diye birşey mi var hatırlamıyorsam keyif yapmayalı epey oldu da

Yazlikta arkadasin Cannondale F9'unu denemek icin kacirdim, arkaya da kizimi oturttum, bir baktim 12 km olmus..
(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: unlike81
Eski edirne asfaltı üzerinden Arnavutköy,Yassıören,Akalan,İhsaniye,Hallaçlı,Çerkezköy ordanda Silivri toplamda 156km.cats.jpg

Geri