Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bugün oğlum doğdu

Nuri Abi gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün.

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
Scudo
hepinize çok teşekkür ederimdarısı sizin başınıza.

tebrik ederim,ALLAH analı babalı buyumeyi nasip etsin ONUR KAAN'a.

• Beğen
merhabalar sevgili nuri. esinle ortak varliginiz olan cocugunuzun saglikli ve hayirli bir evlat/insan olmasini temenni ederim. gorusmek dilegiyle, saglicakla...

nuri gözün aydın ,allah analı babalı büyütsün :)
bende inşallah temmuzda baba oluyorum......bi tane daha junior bisikletci geliyo yani :D

@nuriaktürkGözünüz aydın nuriaktürk Allah analı babalı büyütsün. Sağlık, afiyetler versin.

• Beğen
yeni gördüm abi allah analı babalı büyütsün...
çok sevindim vallahi:)

@nuriaktürk

Biraz geç kalmışız ama kusura bakmayın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

• Beğen
Gözün aydın Nuri abi allah analı babalı büyütsün onur kaan'da bizim küçük kardeşimiz :)

• Beğen
Nuri gözünüz aydın.Bir ömür sağlık ve mutluluklar diliyorum sizlerle birlikte.

• Beğen
hepinize de çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına.

oglumu dün hastaneden çıkarmıştık ama enfeksiyon kapmış sanırım simdi tekrardan yatırmak zorunda kaldık ama tahliller temiz çıktı insallah yarın tekrar evimize dönecegiz oglumla

Sevgili Nuri Gözümüz aydın diyorum.Tüm arkadaşlarım gibi bende sen ve eşinin değerli varlığına,hayata meraba diyen Küçük canımız Onur Kaan'a meraba diyor,saglıklı uzun ömürler diliyorum.
Ürgüpspor MTB Team'a Dede,Baba,Kral derken birde OĞUL geldi.Artık takım olarak güçlendik diyebiliriz.
Bu arada akşam antrenmanından gelşirken Nuri'yi Hastanenin hemen yanı başında nöbetteyken yakaladım.Tipik bir baba modundaydı.
Yüregim ve sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

• Beğen
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün gerçekten çok güzel bir duygu bahtı açık olsun

• Beğen
Geri